Bäddat för skratt!

Nu är det skratt inom en snar framtid som gäller. Hoppas vi iallafall. Kan tyvärr inte ge ut någon information just nu då jag inte pratat tillräckligt med dom andra i Dyngsmäll. Men inom en snar framtid kommer denna historiska händelse kläckas ut. En del kan dock redan veta om det men ni får jätte gärna spela förvånade när ni får reda på det!

Nu blir det en yga sovning, kommer troligtvis vara as trött imorn iallafall!
Sov gott alla fulla människor.
//Jonas

Folköl

Jag har väldigt svårt att bestämma mig om det är en bra uppfining eller om det är den sämsta uppfinningen som gjorts. Folköl är gott men inte lika gott som starköl. Folköl 3,5 är det starkaste som går att köpa i en vanlig livsmedels butik. Hade inte Folköl funnits kanske dom hade sålt starköl i livsmedelsbutikerna eller så kanske dom inte hade sålt öl alls... Jag kan iallafall inte bestämma mig. Det känns som att detta inlägg var ännu mer ointressant än Jonas. Men jag skriver först och tänker sen. kommer förmodligen ångra att jag publicerat det här inlägget efter att jag har gjort det och läst det.

Jobbade eftermiddag idag och det kom faktiskt en husvegn med Kopparbergare idag. Inga jag känner väl men jag vet vilka det är så jag snackade lite med dom. Sen träffade jag även en brud som jag kände igen och så sa jag. "Jag känner igen dig, Är det konstigt?" och då sa hon ja. Men sen kom det fram att hon bode i Södertälje och till och med på samma ställe som jag har bott på för 6 år sen men jag har väl förmodligen sett henne nån gång i södertälje på nån fest eller med nån annan person som jag känner igen.

Tar det lugnt framför TV:n med Jonas, Sebastian och en folköl nu iaf. Börjar nio imorgon bitti så det blir väl inte allt för sent.
Sov gott pojkar och flickar, gubbar och gummor!

Peace Out
//KLOTJOHAN

Tyvärr.

Har inget intressant att berätta. Inget "intressant" iallafall. Eller jo, lite kanske. Ska kolla på tröjor idag. Kan bli intressant. Först till kvarn som gäller sen så gäller att "alla fans" får ligga i om dom vill ha en utmärkt snygg t-shirt. Förstå vilken underbar känsla att gå runt i en Dyngsmäll tröja. Kan ju inte annat än bli bra.

Nu väntar jag bara på att Victor ska duscha klart. Nu ska jag leka bartender.

//Jonas

Sms:arn

Har sms:at typ väldigt mycket sen igår och det kändes faktiskt helt meningslöst. Testade massa nummer som jag lagt in under dansbandsveckan och liknande tillfällen så jag har ingen aning om vad det är för folk och ungefär hälften av dom tyckte att jag var dum i huvet så det kändes helt onödigt att slösa pengar på med tanke på att jag är typ pank.

Jobb idag också. börjar klockan två så det är ju ett litet tag kvar än så länge. Har klarat av en dag så nu är det bara 8 på raken kvar. Skönt att slippa städa toaletterna idag iaf. Tänkte bara sitta i kiosken och typ göra ingenting och kolla på Rat Race. Den filmen har jag fan inte sett sen den kom ut och det måste fan vara typ 5-6 år sen.

Har även kommit fram till att TV1000 bara visar skitfilmer nästan jämt. Och inte nog med det. Dom visar samma filmer varje dag också så det går inte många bra rullar på dom kanalerna. Inte innan midnatt iaf!

Nu blir det lugnt ett tag sen millitärcykeln ner till campingen.

Puss //KLOT

FREDAG!

Denna fredag har varit efterlängtad i 5 dagar. Dock kommer sista skiftet, som bara är 6 timmar, kännas som ett par veckor. Men man får stå ut.
Jobb är ungefär som att bada på sommaren, det är så skönt efteråt. Typ.

Nu är skjutsen här!

/ Victor.


Ledig.

Idag är jag ledig. Riktigt skönt. Dock ska man jobba hela helgen men det får gå ändå. Som när man badar på sommaren, det är så skönt efteråt. Fast i detta fall kanske det inte är så egetnligen. Sak samma.

Så är ledig idag så ska komma med något "intressant" under dagen.

So long fuckers!
//Jonas

Jobb+Träning

Började dagen med att försova mig. Var jäkligt skönt. Dagen på jobbet gick dock väldigt fort. Inte konstigt med tanke på att man har Lennart Stolt vid sin sida. Herregud vilken man. Karln är helt galen. Har knappt ett rätt men han får fan i mig dagarna att gå fort alltså. Man går bara runt och skrattar hela tiden. För er som inte vet om vem han är så kan jag förklara lite snabbt. Detta är en man som dyrkar sprit, öl och Uggla. Mest Uggla. Karln har inte problem med spriten, dock är han väldigt törstig bara. Egentligen kan han inte beskrivas, han måste upplevas.

Sen blev det träning, innebandy. Hade hand om damernas träning först och tror faktiskt dom inte uppskattade det. Kom inte ihåg en övning ungefär, Men vad gör det. Sen körde vi och där dominerade man ju inte som vanligt. Gjorde dock mål på Per så får vara ganska nöjd med träningen.

Nej nu ska jag plocka undan lite och sen ta en dusch och sen blir den en gangsta film. Eller film iallafall.

//Jonas

Jobb+Spelning!

Gårdagen blev succé faktiskt. Tog tåget upp till Rättvik igår för jobbet som började idag. Stannade förbi på Jöns Andersgården i Rättvik och gästade med "Pelle And The Poorboys" och drog av Svetlana. Blev jävligt omtyckt faktiskt, Dom gillar verkligen visor och speciellt fräckisar här uppe i Dalarna. Känns som man blir mer uppskattad här men så kanske det kändes för att man var nykter. Jävligt kul var det iallafall. Ska upp dit ikväll också och kolla på när  grabbarna spelar om det nu inte blir spöregn.

Jobb idag också. Var ganska lugnt men hände en del ändå. Var typ 17 campare som åkte och kanske 10 som kom varav några var fransmän vilket faktiskt är jävligt kul. Man känner sig till och med bra på Engelska då för fransmän suger verkligen på Engelska. Snart blir det käk och dusch och sen in till Rättvik.

Simma lugnt!

//KlotJohan


http://www.myspace.com/pelleandthepoorboys

Galna fans.

Godmiddag! Snart dags för arbete, nästsista dan idag. Imorn blir det tårta.
Jag har hört enligt rykten att den ena tredjedel, den musikaliska delen, hade live spelning i Rättvik igår.
Det spelades Svetlana så det stod härliga till! Om ryktena stämmer vet jag inte. Dock hoppas och tror jag det.
Hörde även att publiken var lyriska, helt vilda, helt galna. Dom älskade det, såklart.

Stekte nyss falukorv, och inte pannkakor faktiskt. Dom blev, ja, inte speciellt bra. Skivorna blev tjocka som hamburgare och svarta som fan.
Men jag är ju rockstjärna, och inte kock! Tur är väl det.

Ha det bra, nu blir det duschen för min del.

/ Victor.




Enligt Wikipedia..

Mynta:

är ett växtsläkte. Myntor odlas för användning som krydda och används i till exempel godis, likör, glass och tandkräm men även till lamm. En lättodlad kryddväxt med mild smak, vanlig i det engelska köket.

/ Victor

.

Blev ju bra.

Tyckte det blev bra med intervjun samt bilderna. Bilderna var faktiskt jäkligt bra. Lite drygt och sitta där uppe bara. Kände sig ju som en fågel, vilket är lite skräckinjagande. Äckliga och livsfarliga djur. Nej men tyckte det blev bra iallafall!

Jobbat idag hela dagen. Sen träning på det. Helt slut just nu. Ska nog bli en film och sova nu. Fast vet hur det där blir. Somnar jag innan kl 02 inatt får jag vara mer än nöjd! Men sitter och gäspar som tusan nu så kanske kan gå vägen detta ändå.

Måste återigen påpeka om nya låten "Vadet". GIllar den skarpt. Riktigt bra melodi alltså! KJ, återigen, stjärna i boken!

Tråkigt bloggande, jag vet, men vad ska man göra när det inte händer något som är roligt?

Ha det underbart inatt.
// Jonas

Malins kryssning. Vi var tyligen

Länk + Bilder!

Här kommer lite bilder + länken till NA:s sida där ni kan läsa om Dyngsmäll! 
Men vad kommer bandets namn ifrån - Dyngsmäll?
- Det är en internt skämt, säger Jonas. Vi hade lite panik när vi skulle lägga ut allt på nätet så till slut blev det Dyngsmäll, Kommenterar Johan. - Ja, ABBA var ju upptaget, så vad skulle vi göra.

( http://na.se/nyheter/ljusnarsberg/1.519204 )

Dyngsmäll i Trädet utanför Johan.

Dyngsmäll + fet Johan!



Tänkte försöka fortsätta lite med inspelningen idag. Lägga om lite gitarr och kanske börja på sången om rösten känner för det idag. Tänkte trycka i mig lite Frulle först och ta det lite lugnt. Hörde snack om att vi ska käka Svenska  Kräftor idag så jag hoppas att det går ett sent tåg upp till Tällberg för det är ju verkligen inget man vill missa!

Hörs senare!

//KJ

Dyngsmäll i NA.

Ur NA :  ( http://na.se/nyheter/ljusnarsberg/1.519204 )


Nybildad trio skriver visor på skoj med berättande texter


 Vilket ös.
Den nybildade Kopparbergstrion Dyngsmäll har bara lirat ihop i några veckor, men redan nu ligger tre inspelade visor ute på nätet.
Har man inget att syssla med kan man lika gärna skriva en låt. Så resonerade Johan Ericsson, Jonas Eliasson och Victor Rudolfsson. Nio timmar senare låg första "hiten" på internet.
- Jag och Victor har snackat om att skriva en låt. Men eftersom vi är helt omusikaliska har det så klart aldrig blivit av. Så när Johan kom in i bilden var det kört, berättar Jonas Eliasson.
Det låter ganska otroligt. Hur två, enligt egen utsago, omusikaliska killar som varken sjunger eller spelar något instrument kan ingå i ett band. Men tydligen kan även det fungera.
- Johan är ju hur musikalisk som helst. Vi är med och skriver texterna och försöker skoja till dem lite, säger Victor Rudolfsson.
- De är hur roliga som helst. Helt galna, förklarar Johan Ericsson.
Hur seriösa de är återstår dock att se. Enligt dem själva är det en rolig grej just nu.
- Vi har absolut inga större planer. Är ganska oseriösa egentligen. Kanske lägger vi ner imorgon, eller så fortsätter vi. Inget är bestämt, säger Jonas.
Hur oseriöst de än vill få allt att framstå som finns ändå en tanke bakom skrivandet. Låtarna är melodiösa visor. Som Lars Winnerbäck fast med roliga texter, hävdar de.
- Det är viktigt att texterna berättar något. Och så ska de vara roliga, berättar Johan.
- Ja, vi tycker i alla fall att de är roliga, fyller Jonas i.
För killarna är det också viktigt att musiken låter levande.
- Som om vi spelar live. Vi har satsat på det akustiska och kan tänka oss att blanda in såväl fiol som dragspel och piano, säger de.
Men var kommer då bandets namn ifrån - Dyngsmäll?
- Det är ett internt skämt, säger Jonas.
- Vi hade lite panik när vi skulle lägga ut allt på nätet, så till slut blev det Dyngsmäll, kommenterar Johan.
- Ja, Abba var ju upptaget, så vad skulle vi göra. Egentligen var det kanske inte så bra, men ju längre tid som går desto bättre tycker vi att det är, fortsätter Jonas.
Några framträdanden finns inte inplanerade. Och skulle det bli något i framtiden så kommer det definitivt inte att bli i någon kosertform.
- Det blir en show. Lite som en stand-up med musik, säger Johan.
Kritiken har varit blandad - både ris och ros. Dock mer positiv än vad de hade förväntat sig.
- Bloggen vi har lagt upp är också riktigt rolig. Häromdagen hade vi i alla fall 60 unika besökare, säger de.
Nästa låt är nästintill redo att släppas. Återstår gör några detaljer.
- Sen blir det en ballad.


Dyngsmäll.


"Vadet" på G.

Idag har jag absolut ingenting att skriva om egentligen.
Har hört ett test på nya låten, piss bra kan jag lova. Minst sagt.
Den kommer ut så fort den är inspelad och klar.

Usch vad tråkig jag är, och trött. Nu blir det sängen!

/ Victor.


Inspelning i full gång!

Har spelat in en del idag faktiskt. Har lagt gitarr, dragspel och så fick Mats slänga in en virvel på nya låten "Vadet" också! Känns som att det kommer bli ganska bra det här. Skön text och skön melodi! 

Var in till Usö(Sjukhuset) i Örebro idag och fick lite provsvarer. Inte konstigt att jag mått skit med tanke på att jag fick reda på att jag har gått runt med Salmonella i typ 8 dagar. Skönt att man får svaret samma dag som det går över. Inte fan fick jag någon medicin nu inte. Jag fick gå den hårda vägen som förr, Utan tabletter! Känns sjukt bra att vara på benen igen iaf och att man till och med har gjort lite dyngsmäll nytta idag. Tröjorna verkar bli hem beställda den här veckan. Det får Victor och Jonas fixa för själv drar jag upp till Tällberg och jobbar av mig lite till nästa Fredag! 

Imorgon drar jag en gissning på att Dyngsmäll kanske är med i tidningen (NA). Om vi är så kommer vi länka upp snarast här på bloggen och även slänga upp lite sköna bilder.  Typ som den här bilden!

Gibb Qvarn!

Have a nice sleep. Nu blir det lite MIXA!

//KLOT

Då var snart dagen slut.

Varit och tränat en sväng med innebandyn. Var skönt. Lite löpning först o sedan intervall, typ. Något som var ännu skönare, KJ har kommit igång som fan med låten!!
Fick ett smakprov innan träningen idag. Var jäkligt skön, mycket bättre än vad jag trodde det skulle bli. Men det ska läggas till en del grejer men jag har ju mycket svårt att se att det kommer bli sämre. Jag är iallafall mycket nöjd!

Trött och töntig som jag är så ska jag lägga mig nu. Känns som jag kommer få ett samtal till under denna dag så får passa på att sova innan det!

Ha en underbar natt tillsammans så ses vi gott folk!
//Jonas


När blir vi stora?

Alltså, vi gör ju iallafall ett litet försök till att bli det. Eller ja, ni fattar. Vi anstränger oss lite. Men så kommer man o tänka på exempelvis Fadde och Runar Sögaard. Vad har dom gjort för att bli stora? Fadde har ju iallafall jobbat innan Linda Rosing ville ha gratis inträde på Stureplan. Så han kan man ju förstå. Men Runar, tände till på Carola (vad tänkte hon med?) och så blev han "känd". Vad jag vet så har han inte gjort någonting vettigt. Rätta mig gärna om jag har fel.


Tröjor alltså, kanske kan bli nånting av det? Verkar ju som att det är några som vill klä sig snyggt iallafall. Om det är nå snygga tröjor? Kan väl sträcka mig så kort att det är sådana tröjor man kommer gå på bröllop med.



//Jonas


En uppdatering, mitt i natten.

Jag har hört att första versen + refräng på nya låten börjar bli klar. Det är bra. Det som är ännu bättre är att jag hört att det ska vara bra, till och med riktigt bra.
Tröjor på G alltså, lär ta det där samtalet med KJ imorn, nu sover han nog skulle jag tro.

Annars rullar allting på. Eftermiddas jobb i veckan, ganska skönt faktiskt. Jag har alltid pratat skit och varit negativt inställd till EM-jobb. Men tror jag ändrat mig faktiskt. Det är helt okej..
Mor och Far åker bort på onsdag vilket innebär att jag inte kommer äta något på drygt 1 vecka.
I och för sig är jag en jävel på att steka pannkakor så kan ju bli ett par sånna.
Sist jag bjöd grabbarna på pannkakor fick jag göra smeten i morsans Julskinkegryta ( Klotjohan, det är en gryta man kokar julskinka i ). Om grytan är liten? Som ett badkar ungefär.
Jonas svimma efter 4 pannkakor ungefär, Henke också och jag med. 12 stycken åt vi upp. Kvar var ca 112. Ett berg. Ett torn. Ja, kalla det va du vill, det var pannkakor ÖVERALLT!
Nästa gång räcker det om jag lånar en vanlig kastrull att göra smeten i, och inte ett kar som rymmer en hel gris.

Godnatt !
/ Victor.


Blåa soffaaaaan...

Ligger i blåa soffan lyssnar på musik och inväntar en förhoppningsvis skön sömn. Jonas verkade ganska nöjd med versen på nya låten vilket känns skönt så måste försöka hitta på något tillfälle att spela upp det för Victor bara sen kan nog inspelningen börja så småningom. 

Det är Robbie Williams som strömmar ut igenom mina hörlurar för tillfället. "Let love be your energy" från plattan "Sing when you´re winning" (2000). År 2001 släppte han plattan "Swing when you´re winning"  Med bland annat Frank Sinatra låtar. En live DVD från den skivan som är inspelad i Albert hall England 2001 är verkligen värd att kollas upp. Det bästa inköpet jag gjort nån gång. helt sjukt jävla bra faktiskt. Samma live at knebworth 2003. Så bra att tårarna rinner!

Nu blir det nog att vända huvudet ner i kudden. 
Hörs imorgon!

Puss // KJ

Dyngsmäll Tröjor!

Låtar ganska intressant tycker jag. Har varit ute och designat en tröja nu som jag tycker blev cool. Tänkte om man skulle beställe hem typ 20 stycken och sälja för en hundring. Känns som att det vore värt om det nu finns någon som kanske är sugen på en Dyngsmäll tröja. Jag har iofs ont om tröjor så om ni inte vill så får jag köpa dom själv.

Tror att Dyngsmälls första gig kan vara inbokat. Festen hos Eliassons stuga den 15 Augusti känns ganska aktuell faktiskt. Får se om Victor och Jonas kanske kan få ihop ett schyst manus till showen så kanske det blir ett litet smakprov iaf.

Sitter nere hos Qvarn nu och är nog snart på väg hem. Ska upp tidigt imorn så ska försöka hamna i säng i tid. Ring när du är hemma Victor så vi kan snacka tröjor!


Jag och Qvarn hemma hos den fule på Julafton år 2007

//KJ

Guuud, Guuuuuuuuuuuuuud.

Känner mig lite som Rudolf i Sunes sommar. Fast det är ju inget negativt. Sicken karl alltså.

Ja det där med att ha en show vore fan skoj. Men som sagt, vi ska nog vara glada om det skulle komma över fem stycken och titta. Men vad gör det. Vi har nog lika roligt iallafall.

Började jobba kl 07:00 idag och somnade nog efter 3 inatt typ. Känner mig lite sliten nu så måste ta och röra på mig innan jag somnar. Bloggar om något ännu tråkigare sen om det går att bli tråkigare.

//Jonas

Live

är alltid roligast. Ser faktiskt fram emot att sätta ihop en show tillsammans med Jonas och Victor. Hoppas dom känner sig lika sugna. Visst fan vore det ett schyst projekt med en show fullspeckad med först och främst en jävla massa humor och sen såklart visor och Musik. Det vore kul och se om dom få som faktiskt läser den här bloggen skulle tycka det vore kul och kanske till och med skulle besöka detta evenemang om det skulle förekomma någon gång i framtiden.

Här har vi ju iallafall ett bildbevis på hur Jonas den fule ser ut på scenen live.

Från vänster: Martin "Joppe", Anton, Jonas den fule och KJ

Dom här bilderna är från ett Klotjohans gig den 30 Maj 2009. Där både Jonas och Kvarn kom upp och drog av en gammal dänga som faktiskt heter "Wonderwall" och råkar vara en klassiker hos Jonas såväl som hos oss alla andra!


Jag tappade byxorna mitt i en låt. Dåliga knappar tror jag. Lägg märke till Joppes(Basisten) min där till vänster. En kommentar på den minen vore kul att se=)


Här har vi Mr. Kvarn till höger på bilden också. inte dåligt alls faktiskt, Riktigt med röj blev det tror jag!

Nej nu ska jag dra mig upp till mitt hem med Sparrisen jag köpt till far så dom kan börja med maten där hemma. Blir något grillat men har inte tagit reda på vad en men det lär väl snart märkas. Victor jobbar för fullt tror jag men Jonas slutar faktiskt nu så ska väl träffa honom sen och testa lite på det nyskrivna till låten och se hur fan det blir med det.
Hörs senare, Huj!

//KJ

Ganska Enkelt

att få Vi"C"tor att prata. Nu är problemet löst, jag är nöjd och ni har lite mer fakta om vad som hände hos farbror Doktor i Linde. Vi har alla rätt ut ett problem och jag börjar förstå vad Victor menar med hela Wikipedia grejen. Jag tänker faktiskt ta och testa hela den här Wikipedia grejen. 

Enligt Wikipedia...

Idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera någon ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum

Pigg som fan hemma hos mange den 18/7-09

//KJ

Man får stå ut....

Inte nog med att man får skit för sitt utseende, nu får man skit för hur man bloggar också.
För att inte jag skriver om "Hur dom trycker sönder min mage och gör andra hemska saker (finger i stjärten?) så är det inte bra.
Men grejen är den att jag skriver om vad som händer i min vardag precis som alla andra. Fast i Wikipedia-form.
Igår när Jonas kom förbi fick jag en påse Ahlgrens Bilar av honom, och istället för att skriva "Jag fick en påse godis av Jonas", så lägger jag ut fakta om händelsen. Smart.
När jag la ut ett wikipedia inlägg om burköl, hade jag antagligen tömt en sån den dagen.
Svetlana är en del av mitt liv nu, så det är inte så konstigt att jag la ut ett inlägg om henne.
Att jag la ut ett Wikipedia-inlägg om "Slagsmål" kan ha att göra med att jag hälsade på Drunken på byn samma dag.
KJ, du kanske börjar fatta grejen. Som Moore har sin "Visste du att..." , och som FHM har sin "Vem Fan Är Du..?, så har Dyngsmäll sin "Enligt Wikipedia..."
Nu var det utrett.

Precis som Johan har jag också varit i Örebro idag, och även i Hallsberg hos syrran.

Nyklippt och nöjd åkte jag därifrån vid 19 - tiden.


Imorgon går jag på eftermiddagspasset och sista arbetsveckan. Lite ångest faktiskt, skulle gärna va kvar ett par veckor till. Men men, så är det.




"Dagen efter", någon gång typ 2006.



/ V.


Snart Måndag!

Varit ute på en liten båtsväng i hjälmaren idag. Jävligt mysig båt faktiskt! Ser fram emot vecka 33 då det blir en "Sju-dagars" på sjön, Det ska verkligen bli ur skönt! Dagen har iallafall varit ganska lugn, Inga större magproblem idag faktiskt så det känns som att det börjar bli bättre så man får hoppas att det håller sig till imorgon också. 

Victor har tydligen slutat "Blogga" och istället kopierar texten från wikipedia. Ganska intressant fakta iofs. Inte visste väl jag att alhgrens bilar fanns i tre olika färger eller att burköl är öl i burk. Neej Victor du får låna lite ifrån mitt liv och skriva om om du inte har något om ditt eget intressanta liv att skriva om =).


//KJ

Enligt Wikipedia..

Ahlgrens bilar:

är ett varumärke för skumgodis tillverkat av företaget Leaf. Godiset är format som en bil och finns i tre olika färger (vit, grön och rosa). Godiset säljs främst i Sverige, men även i Norge och Danmark. Det lanserades 1953 av Gävleföretaget Ahlgrens och tillverkas i Gävle. De har även egna namn, den röda/rosa heter Andy, den vita Carl och den gröna Shaun.


Kom in i matchen

Klot, det stavas hjärna.

Det där med att vara nykter funkade visst inte. Gick bra fram till igår. Dock lugnt och så men höll inte längre än dit. Känns inte direkt som man gjorde nån stor förlust av det. Lär nog bli någon huvudvärkstablett innan jobbet kallar iallafall.

Drömde som tusan inatt igen. Gjort det dom senaste nätterna. Brukar inte göra det annars så vet inte riktigt vad det är som tagit åt mig. Dock så är det väldigt roligt att drömma. Det blir så jäkla sjuka saker. Värsta är när man vaknar upp från en rolig dröm och vill fortsätta. Bästa hittills var när jag var Spindelmannen. När jag slängde ut nätet och svingade mig runt husen, nästan så man längtar tillbaka.

Nya låten har gjort framsteg, kul! Bra KJ, det är en stjärna i boken.

//Jonas

Söndag som fan

Sitter uppe i den blåa soffan och tänker som tusen. Tänker faktiskt inte på något särskilt men jag känner liksom att min järna (Eller hur fan det stavas) svävar runt i tusen tankar. Tusen tankar om något som egentligen inte spelar någon roll men som fyller någon slags funktion i min järna. Min järna som jag inte ens vet om den existerar men vilket den borde göra eftersom att ingen tomhets klang klingar när jag svävar min knytnäve mot skallen.

Jag ska aldrig börja skriva sånt där skit. Det var nog det minst djupa någon människa skulle kunna skriva. Eller det var iofs djupt nog att förstå att jag fan är helt jävla järn död som Kim skulle ha sagt. 

Neej ny dag nya tag...
Min mage är fortfarande ihop tjärvad men väntar "glatt" på bättre tider. Tänkte faktiskt följa med Kaj ner till Örebro och Hjälmaren en sväng och kika på båten vi ska ut med på en liten semester vecka 33. Härligt!
Nya låten "Vadet" har faktiskt gjort lite framsteg, Jag skrev en vers igår men som jag tyvärr inte blev helt nöjd med men jag har iallafall en början som kan få ett schyst slut!.

Nej nu ska jag äta upp min Frukost och sen ringa och sen vänta på Kaj och sen Örebro och sen hörs vi igen!


Me and the bad looking one in Malung!

//KJ

Godkväll folket.

Lördag! Nu jävlar lär det ta att hända nå. Jonas slutar om 1 timme så hoppas jag får med han på nå.
Nött klart Prison Break idag, det enda som hänt typ.

KJ mår fortfarande inte bra, så låten dröjer. Tråkigt, men karln lär bli frisk först!

Nu blir det duschen, sen tömma farsans ölskåp. Det gillar han nog!

V.


Bilder 18 Juli 2009 - EFTERFEST

Här kommer lite underbara bilder som underbara Daniel har tagit på efterfesten som ägde rum den 18 juli hemma hos underbara Daniel. Denna Daniel kallas även Daniel Hammarbäck! Man skulle kunna säga att Dyngsmälls första livespelning också ägde rum på den här festen men dock utan en medlem, Victor. Men som sagt, en jävligt trevligt fest som också blev en jävligt sen fest. Här har ni lite bilder!

Klot och Kvarn in action runt 3-4 tiden!

Kvarn och Den fule kör hårt. Ser även en Fokuserad Ronnie åt höger där!

Här är några bilder iaf, resten krånglade i uppladdningen men kommer upp senare. 
Nu ska jag snart dra hem till Farmor i Hällefors och ta det sjukt lugnt och käka hennes enormt sjukt jävla as goda köttbullar. fan godare än farsans blodstekta Oxfilé. Skön dag med andra ord. 

Vi hörs senare.

//KJ



Tönten is back

Kom hem för nån timme sen. Har tillbringat min dag på akuten i Linde. FYfan vad jag har haft sjukt jävla tråkigt idag. Suttit på ett jävla sjukhus i 8 jävla timmar! Dagen började med att jag bloggade runt 11 tiden. Drog till Dr Martinsson i Kopparberg vid 11.20 och han trodde att det var min blindtarm som var åt skogen så vi vart tvugna att slänga oss in till Linde. När vi väl kom till Linde så var det inte speciellt lång väntetid. Inte i början iaf.. Efter att dom typ tryckt sönder min mage och gjort några andra hemska saker så blev typ 2,5 timmes väntetid på röntgen. Och under den tiden skulle jag varje halv timme dricka två glas av någon vätska som smakade Ouzo. Jag hatar Ouzo! Trodde jag skulle spy varje klunk. Sen kom jag upp till röntgen tillslut där jag träffar en dam som ber mig att sätte på en gummi grej över pungen. Så här sa hon: "- Sätt på dig den här på pungen eller kuk... Neeej pungen!" Och av någon anledning tyckte jag att det var kul eftersom man inte ens skulle ha kuken i den utan bara pungen, haha. Det hände faktiskt ganska mycket ändå på akuten men det som var synd var ju bara att ingen av sakerna var rolig så min dag sög verkligen. Svaren jag tillslut fick var iaf att det inte var blindtarmen. Men där imot har jag antingen en infektion,inflammation eller någon annan jävla sjukdom i tjocktarmen men svar på det för jag reda på när jag nästa vecka ska till Örebro då jag egentligen ska jobba uppe i Tällberg. Det går inte så bra just nu, haha!

Har en hel del nya bilder som kommer att befinna sig på bloggen inom några dagar. Jävligt coola bilder faktiskt. Eller det tycker vi iallafall.

Nu blir det Töntfilm och vänta på att Jonas ringer tillbaka

Enligt Wikipedia..

Slagsmål:
 
är en uppgörelse med nävar eller tillhyggen. Ordet har en negativ klang och antyder att en part inte vill vara med. Ett sådant slagsmål är olagligt och rubriceras som misshandel. Om båda är villiga och om det sker inom kontrollerade former rör det sig däremot om sparring eller kampsport.

Barslagsmål, krogslagsmål eller fylleslagsmål är uppgörelser mellan två eller flera ofta överförfriskade personer som tar plats i en bar eller dylikt. Rallarsvingar, danska skallar och tillhyggen såsom krossade flaskor är vapen som ofta finns till hands.


Bloggen Uppdaterad!

Bloggen uppdaterad en aning, jag hoppas det blev lite bättre iallafall.

Fredag idag, inte en aning om vad som händer.. Det visar sig så småning om.

KlotJohan, ring mig direkt om du läser det här innan vi har pratats vid!

/ Victor.

Skandaler!!

Sånt läser man ju 24/7 i aftonbladet. Idag var det sportbladet som slog på "DOPING-SKANDALER" typ. Men alltså, känns ju inte direkt som att det är första gången som dopar sig i friidrott. Men man kan ju ändå förstå dem. TÄnk dig själv, på toppen av din karriär just nu. Du är så jävla bra helt enkelt. Du springer 200m för herrar. Du kan närma dig världsrekordet känner du. Du springer så jävla fort så det är helt sjukt, vem kommer då och joggar förbi dig om inte Usain Bolt. Kan ju inte kännas alltför skönt. Har du slösat bort hur mycket av ditt liv som helt på seriös träning och allt det där och sen är det inte en jävel som kommer ihåg dig. Även om doping är fel väg att gå kan det ju inte kännas skönt.


Jobb hela långa helgen. Känns bra. Sagt att jag ska vara nykter i tre veckor. Började i söndags. Känns som man kan klara det ganska bra alltså. Kan sträcka mig så långt att jag inte får dricka någon alkohol alls under denna tid. Kommer göra detta utan problem.

Vi får alla hoppas Klot får bli frisk snart! Trist och må dåligt. Ja just ja, Klot, du tittade väl på Victor förut? Inte konstigt karln mår dåligt.

Nej nu blir det How I Met Your Mother och frukost.
// Ica Jonas

Värdelöst

Fyfan vad det här suger. Jag trodde jag var på bättringsvägen men nej tackar fan för det, jag svängde visst av en väg för tidigt och hamnade på fyfanvadjagmårdåligtochlivetsugervägen istället. Mitt liv för tillfället består av att sova(I en soffa), kolla på film, försöka äta något,Gå på toaletten om jag orkar, Duscha om jag orkar, kolla vad klockan är om jag orkar, skriva ett ointressant inlägg på bloggen som detta som jag verkar orka. Förstå hur dåligt jag mår om jag inte ens kan spela gitarr. jag kan inte sjunga och fan knappt lyssna på musik. Jo fan lyssna går ju men jag är fan dum i huvet! Hör ni inte vilken mes jag är, Man skulle kunna säga att jag informerar men nu när jag läser igenom detta så det ända jag gör är fan att klaga. Det finns verkligen folk som har det värre, jag menar jag kommer ju att bli frisk. Victors problem med otajt takt tramp med foten kommer aldrig gå att bota. Ända botningen mot Victors falsksång skulle vara att snurra en sju meter lång silvertejp runt skallen på honom, Varav 6,8 meter ska vara runt munnen. Jonas problem har vi försökt att lösa men vi klarade inte av det. Det bästa vi kom fram till blev en Ica påse över skallen. Och en sopsäck över resten av kroppen. Mitt problem kommer nog att lösas hoppas jag, ska till Dr Martinsson 11.20 så det är ju snart. Jag var hos han i Onsdags och fick några tabletter och jag vart inte bättre precis, faktiskt mycket sämre. Så nu ska jag väl få ett par nya så jag blir och "Må bättre om några dagar", jo visst. 

Nya låten "Vadet" står som ni kanske förstår stilla fortfarande. Jag har sjukt dåligt samvete för detta och lovar att det ska bli bättring. Men skyll inte på mig. Skyll på Dr Martinsson!

Vi hörs senare!

//KJ


Nyvaken.

Okej, man blir rätt pigg av att jobba, inte.

Fredag imorgon och snart helg. Ingenting planerat så antar att det blir en rätt tråkig helg faktiskt.
Dock hoppas jag på att nya låten blir klar. Vore gött!

Tyvärr finns det inget mer att skriva, en fet kopp kaffe på det här så kanske man blir som folk!

Föresten, jag satt igår och funderade över nå roligt ämne man kunde skriva en låt om.
Det är svårt som fan ska ni veta, att komma på nå bra. Så är det någon som har en idè så säg till. 
Hur som helst så kom jag tillslut fram till ett ganska bra ämne faktiskt. 
Man skulle kunna skriva om någon som det var extremt synd om, som sedan tillslut blev något bra. En typisk "Askungensaga".
Ifrån början var han ful, fattig, mobbad, och absolut inte omtyckt av någon. 
För att det sedan låten skulle sluta med att han blev framgångsrik som fan.
Men sen ångra jag mig ganska snabbt, för att för det första så tror jag inte Jonas går med på att jag skriver en låt om honom, och för det andra så kommer han aldrig att bli framgångsrik.
Jag brukar liksom vilja ha lite, åtminstonde as lite sanning i låten, förstår ni.
Men som sagt, kom med förslag!

/ V.
 


Enligt Wikipedia..

Svetlana:

 Är ett kvinnonamn som är vanligt i Ryssland och på Balkan. Namnet betyder "ljus" eller "helig" (haha, troligt).

I Sverige finns 783 kvinnor som har namnet Svetlana. Av dessa har 707 namnet Svetlana som tilltalsnamn/förstanamn (2004).

Saknar namnsdag i Sverige.




/ V.


Torsdag.

Träning med fotbollen igår. Var rätt ok. Bra att få röra på sig lite när vi haft uppehåll. Men idag blir det dock först fotboll, med löpning skulle jag tro, för att sedan kasta sig ut i skogarna med innebandyn. Kommer nog kännas i benen imorn.

Idag bär det av till Klot förmodar jag för att kolla lite grejer med världens just nu kanske bästa band, Dyngsmäll. Kom igår fram till att bandet funnits i 4½ vecka. Känns som vi haft det mycket längre. Tiden går fort när man har roligt?


Nej nu ska jag inte skriva nå mer tråkigt!
//Dyngsmälls Jonas

Film tittarn

Ligger och kollar på film för tillfället. Just nu kollar jag på "Love Actually" som är mycket bättre än jag trodde. Jävligt skön film faktiskt. Bill Nighy spelar Marti Pellow i "Wet wet wet" och har skrivit om låten "Love is all around" till "Christmas is all around" eftersom att julen närmar sig. Han hatar låten och tycker att han själv är en avdankad ensam gammal gubbe. Hans skönaste kommentar drar han när han är med i en tv show. " Kids, Don´t buy drugs, Be a popstar and you get them for free". Jävligt kul faktiskt! 

Börjar bli lite bättre nu iaf, tror jag. Fick nya tabletter igår så snart kanske magen funkar som den ska igen! Ikväll så blir det nog Frövi tror jag och kolla på Degreed, Väldigt sugen faktiskt. 

Intervjun igår gick bra tycker jag. Bilderna tror jag blev jävligt coola så jag hoppas hon väljer en bra utav dom!

Nej nu ska jag ta och titta vidare på filmen!
Vi höres senare. 

//KJ


Intervjuvade.

Blev en hel timme. Var ganska roligt. Lite ovanligt iallafall men som tur var ju KJ med och styrde upp det där med glans. Togs också 82 bilder för att vara exakt. Resultatet kommer upp i tidningen senare. Dock ett obehagligt ställe och jag och Den Onde ska vara glada att vi fortfarande lever..... Eller nästan iallafall.

Snart blir det träning. Kommer bli drygt känner jag på mig. Men ska väl gå bra det med.

På återseenade!
//Jonas

Enligt Wikipedia..

Skepparkrans:

Skägg hopvuxet med polisongerna, följer käklinjen, ett slags krans längs käkben och haka som först var populärt bland sjömän och fiskare på 1800-talet. Det blev mode på 1960- och 1970-talet, blygsamt återkommande bland intellektuella på 1990-talet.



/ V.


Namnlös

Nu har jag duschat mig så jag luktar gott. trött och sjuk är jag dock fortfarande men ska rusa ner till doktorn nu och se om dom kan göra något åt det. Direkt jag kommer hem blir det intervju, Återkommer om detta senare.

Simma lugnt!

//KJ

Trött, Äcklig och Sjuk

Är precis vad jag är. Är jävligt trött trotts att jag tyckte att jag sov ganska bra inatt. Jävligt äcklig kan ju bero på att jag inte har duschat idag men det ska snart lösas. Men man blir fan äckligare när man är sjuk tror jag. Eller så kanske det bara känns så bara för att man är sjuk och jävligt kräsen. 

Ringde till vårdcentralen i Kopparberg idag och lyckades få en tid, Det var inte så bara det vill jag lova. Snackade fan med sköterskan i en kvart för att trycka fram en tid ur henne. Lyckades få en tid vid klockan 15.20 och NA kommer skulle komma vid 15.30 men jag lyckades flytta fram det mötet till 16 som tur var. 

Imorgon blir det Flashboda Rock & Blues Festival i Frövi för att kolla på Degreed. Det ska bli jävligt nice för nu har jag inte sett dom live sen i December förra året. Ett band ni borde kolla upp!

www.myspace.com/degreedmusic

Ungefär såhär pigg känner jag mig just nu!

Peace & Love 09

//KJ


Trött.

Var på innebandyträning jag. Var fan jobbigare än vad jag trott. Kan dock berott på dagen. Hade rätt lite och göra idag. Sjukt var det. Nog om det. As tråkigt att höra.

Lite sjukt med att NA ringde upp. Dock väldigt kul. Får väl se hur det där blir.

Nej nu blir det en film och en flaska vatten.

// Film Jonas

Just ja, nån hade frågat vilka vi var. Johan är Den Gode av skälet att han är snäll och duktig. Victor är Den Onde med den anledning att han inte kunde vara Den Fule för att han är ju Snygg-Victor. Sen har vi alltså mig, Den Fule. Ja resten kan ni ju se själva.

Godkväll!

Jaha, då har det precis varit fotbollsträning och Nyvall körde skiten ur oss..
Så nu ska jag snart äta, duscha och spy. Inget jag ser fram emot direkt, men det får funka.

Förövrigt så ringde Johan idag och spelade upp refrängen i nya låten. Helt sjukt bra va det, precis som allt annat han gör. Han är lite av motsattsen till Jonas faktiskt. 




"En som inte gör dumheter som ung, gör det som gammal."


Tjing!  / Victor.                                       
www.myspace.com/dyngsmall                  


                                                                                   

Intervju imorgon kl.15.30

Fick nyss den enormt goa nyheten om att det finns folk som gillar Dyngsmäll. Imorgon klockan halv fyra kommer Annika (som jobbar på NA) hem till mig för hennes intervju med Dyngsmäll. Hennes motivering: 
"Det låter som Björn Rosenström, Fast MYCKET bättre"!.

Själv har jag varit sjukt sjuk sen igår kväll. Legat och skakat hela natten och levt på allvedon, Migrän tabletter och Losec. Känner mig som världens klenis faktiskt. Men efter denna nyhet känner jag mig genast bättre. Ska gå ner till ICA och skvallra lite för Jonas om hur hans morgon dag kommer att se ut. 

Som tidigare sagt, tror jag.. Så är refrängen till nya låten "Vadet" klar och resten är försenat på grund av att tönten varit sjuk men är ju på bättringsvägen så innan denna vecka tagit slut så ska låten finnas uppe.

Ha det gött så hörs vi senare!

//KJ

Enligt Wikipedia..

Ölburk:

I stora delar av världen dricks mycket öl på burk. Storleken varierar mellan olika länder, men brukar vanligtvis rymma 33 cl och 50 cl. Burkar skyddar ölet från ljus och har bättre hållfasthet än flaskor. Ölburken uppfanns för att bevara ölets kvalité men blev snart förknippad med massproducerat billigt öl, trots att förvaring i burkar ger ungefär samma kvalité som flaskor.





O Gode Gud Hjälp Mig

Om jag är nå trött? Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrätt så. Går rätt bra att somna om nätterna. Man lägger sig och sen börjar man vrida sig. Hann nog med 30 olika kudd- och liggformationer innan man kunde somna. Vad klockan var vill jag inte ens veta. Fick nästan ångest i slutet.

Nej. Jobb om 45. Känns "helt ok".

// Jonas Den Förskräckliga

Vad säger man?

Tror dock tack vare denna semester att jag har kommit fram till att jag inte gillar mitt jobb lika mycket som förut. Jobbar nog för ofta när "alla" mina "kompisar" (har ju inga men ni fattar poängen) är lediga. Lär nog fan ta och styra upp det här känns det som. Men ändå, var ju hur lugnt som helst att jobba igen. Dock mycket tråkigare.

Så nu blir det en Batman film utan dess like.

Får tacka för förra inlägget så alla förtår vad vi menar när vi kallar Victor för ful.

// Batman Jonas


Enligt Wikipedia..

Fulhet är motsatsen till skönhet.

Ful är även ett adjektiv som beskriver ett vederstyggligt och ofördelaktigt utseende. Beskriver också en handling eller karaktärsegenskap som anses vara moraliskt förkastlig, gemen, usel eller nedrig.


Dag 1 av 5 klar.

Måndagen avklarad!
Men sjuhelvetes vilken dag. 3-4 timmars sömn, tillsammans med fredagens och lördagens bravader var ingen lek.
Såhär dåligt har jag nog inte mått sen sist jag träffa Jonas tror jag.
Usch!

Som Johan skrev så kommer det skrivas en del historia i veckan, möjligtvis lite religion också men det skulle jag inte tro.
Eller ja, vem vet.. Jonas fick Koranen när han fyllde i och för sig.

Hörs sen!

/ Victor.

Slut på semestern.

Så ska börja jobba kl 14 nu. Känns helt ok även om det varit riktigt skönt att göra absolut ingenting.

Tänkte vara lika seriös som KJ med en sån där lista om vad jag har gjort under semestern. Kom på att det bästa altenativet var att inte göra en. Skulle bli dum och ful bara, lite som Victor.


Nej nu blir det en dusch och sen lite frukost.
Kommer ett inlägg ikväll om hur "helt ok" det var egentligen.

//Jonas

Guds gåva till människan.

Sommaren 2009

Sommaren har än så länge varit alldeles perfekt. Vissa saker avklarade och några väntar fortfarande!

  • 12/6 Skolavslutning  √
  • 20/6 Midsommar  √
  • 22/6-27/6 Peace and love  √
  • 27/6-30/6 Vara as sjuk  √
  • 31/6-2/7 Party  √
  • 3/7-11/7 Jobb på Tällbergs camping  √
  • 12/7-13/7 Party  √
  • 14/7-17/7 Dansbandsveckan!  √
  • 18/7 Fest: Örebro-Löa-Kopparberg+Dyngsmäll live på efterfest!  √
  • 19/7-23/7 Släppa nya Dyngsmäll låten
  • 24/7-25/7 Party!
  • 26/7-6/8 Jobb på Tällbergs camping + Classic Car week
  • 7/8 Trubadur gig
  • 8/8-15/8 Båt semester med Kaj i Hjälmaren och Mälaren
  • Här någon gång borde väl skolan börja.
  • 22/8 Cover gig




Denna vecka kommer det skrivas en hel del historia känns det som. Den kommer att bestå av en hel del musik skrivande. Jag ska snart pallra mig upp ur sängen och gå ner och käka lite och ta en kopp te sen så blir det guran och Dyngsmäll.
Vi hörs senare!

//KJ


Dyngsmäll bilder



Lägg märke till hur ful Jonas och Viktor är. Inte så svårt att missa iofs.
Första gången Jonas blev bra på bild....

Gay pose in the middle

Posarna funkar sådär. Jag fattar inte varför Viktor ska vara den onde i bandet när han är den snygga av oss. Jävla snygg Viktor!

Det sägs att skrattet förlänger livet men det tror jag ölen gör också!


Hoppas eran Söndag varit nice. Min har helt klart sugit fram tills för ett tag sen när det blev tacos chips och dipp hemma hos cicci. Det var nog medicinen jag behövde för att ställe gårdagens galenskaper till rätta.

Vi höres imorgon!

//KJ

Seg söndag


Fyfan

vad jag mår piss! Gårdagen blev lite annorlunda än tänkt kan jag ju lova. Kom in till Örebro runt klockan 16 och var trött som ett djur sedan i Fredags så blev tvungen att ta sista bussen hem klockan 21.20 från Örebro och med på bussen hade jag Kvarn,Jonas,Jennifer,Marita och Kim så det blev ett jävla ståhej och enkelt att sova var det ju inte. Bussen stannade i Löa runt halv elva och där var det ju riktigt mycket drag i Parken så då gick vi av där och dansade loss tills klockan 02 inatt då vi tog en taxi hem för att genomföra ett Dyngsmäll gig hemma hos Hammarbäck på efterfesten. Det gick väldigt bra förutom att man "Somnade" typ klockan 7 imorse så nu mår jag verkligen piss vill jag lova. Fyfan!

Kvällen blir jävligt lugn. Dyngsmäll träff hemma hos mig eftersom vi har en hel del att gå igenom. Jag ligger ju lite efter med musiken till nya låten med tanke på att jag fortfarande ligger i sången  och mår prutt men jag ska snart pallra mig upp och slå dom andra medlemmarna en signal.

Bilder från dessa galna dagar kommer inom en snar framtid befinna sig på bloggen så håll koll för foen!

//KJ

Ungefär så här sne känner jag mig för tillfället.

Söndag 19/7

20,30,40 dar bakfyllan försvann och nu är allt som jag har kvar...
förväntingarna om nästa dynga faktiskt.
Kan bli bra, riktigt bra.. Kanske. Litar på KJ.

Karlskoga igår, det var okej.. Missade ju dock en spelning hos Hammarbäck.
Fan.

Vad det blir idag har jag inte en susning om, Dyngsmäll träff kanske?
Har en del att reda ut så skulle vara bra.



/ V.

Fest på alla håll och kanter.

Den Gode i Örebro. Den Onde i Karlskoga och Den Fule i Ställdalen. Dyngsmäll är på Sverigeturné. Så håll i er ni som är i närheten. Resten kan ha lika tråkigt som vanligt.

Blir dock lugnt idag. Festen igår tog hårt på mig. En dimma hela dagen.


Nu ska vi röra på oss.
// Jonas

Örebro nästa!

Grattis på födelsedagen Magnus! 

Redo inför kvällen!
Ska in och fira ett födelsedagsbarn i Oerebro nu men vi hörs senare framöver.

Simma lugnt!

//KJ


Kul.

Jag mår så in i helvete dåligt så bloggar inte på ett år minst.

Huj.
//Jonas

Städat

var det ju knappast igår vill jag ju lova, men jag har städat nu för det behövdes verkligen.

Det blev fan drag igår. Kile(Erik) kom hit och skötte gitarren och Viktor tog med sig kontorsväskan full med munspel.  Jag tror fan att det var as kul igår! Kvarn fick en snefylle och hoppade ner i grannens pool så det får man ju hoppas att det inte blir nå stoj om. Kan ju lägga till att jag tog några dopp jag med.

Viktor var inte full igår utan han var fan skit full. Jävlar vad snett han gick och bättre blev det ju knappast. Undra vart han sov inatt...

Nästa låt på G
I morgon är det inspelningsdag. I nästa låt kommer det att vara lite gäst musikanter med, tänkte hyra in Erik på gitarr och Viktor på munspel. Kommer nog fan ta med Hermansson så att vi får lite fiol på låten också. 

YgaBengt sprang förbi med en burköl och sa att jag var tvungen att dricka upp annars skulle det bli en Dyngsmäll och det är ju inget att klaga på men en Dyngsmäll av Yga är inte att leka med. Nu smäller det i kappsylöppnaren

Vi hörs senare!
(Om det nu är någon som läser bloggen)

//KJ




Är tillbaka

i Kopparberg...

//KJ


KJ styr imorn?

Tydligen ska KJ styra upp morgon dagen, helvete vad jag ser fram emot det.
Längesen det va fest nu faktiskt.

Tack och Godnatt.

/ Victor.


Dansbandsveckan - "Torsdag eller Onsdag"


Dansbandsveckan - Torsdag

Hej.
Det blev ganska hårt igår. Ändå rätt passivt, vilket är väldigt trist. Det var väldigt kul på våran "camping" igår. Vi spelade lite Dyngsmäll med Qvarn som gäst i bandet, men det blev ganska "bra" ändå. KJ var så sliten i halsen, enligt honom själv, att han inte kunde sjunga. Jag kan inte sjunga o Qvarn är en Yga utan dess like så vill inte ens gå in på det. Men resultatet kommer komma upp senare under dagen.


Torsdag idag alltså. Redan druckit en del men det gör ju inget. Vi är ju här för att ha kul. Bestämt oss för att vi ska grilla allihopa. Kommer förhoppningsvis bli ganska trevligt.

Btw. Gratis öl för mig igår och fixa sovplats som var en säng. Var ju drygt.

Ha det gött så hörs vi sen!

// Dansbands Jonas

Jag vill också till Malung

Medans de andra 2/3 är på Dansbandsveckan, as fulla (Hörde föresten att Jonas dansat på borden idag)
får jag styra själv här hemma.

Men på lördag bär det av till Karlskoga och Statt. Har inga högre förväntingar, dock kul att träffa gamla klasskompisar.

Tråkigt att jobba, leder till tråkiga dagar, vilket i sin tur leder till as ointressanta inlägg och tillslut suger livet ganska hårt.
Så ligger det till just nu.

Tjing!
/V.



F.d. Klassen i Degerfors

Dansbandsveckan-Onsdag


Dansbandsveckan!

Fy fan vad jag är glad för tillfället. Det är inte för att jag har sett HOFFE som för tillfället är piss fuL utan för att jag är fuL med två L. Det vart inte så tråkigt denna dag när jag fick reda på att 2/3 av dyngsmäll kommer att befinna sig på denna fest resten av veckan. JOnas är på väg som fan. GÖTT!!

Den här veckan kommer vi att bjuda på godsaker på denna blogg vill jag lova! >Håll er uppdaterade. Här har vi lite smakprov!!!!!!!

//KJ


Kling & Klang


Inside information.

Har för ett litet tag sen som säger att det ÄR kul på Dansbandsveckan. Kan det vara KJ som kommit över en dator eller dylikt och skrivit? Det som är lite sjukt med Dansbandsveckan är att det är så jäkla mycket folk. Hörde att det skulle komma dit 45 000. Det är ju faktiskt ganska mycket. Dock är väl ett stort antal av dessa gamla/äldre men vad gör det?

Onsdag idag alltså. Ännu en dag man inte ska göra någonting på. Nästan så att semestern börjar bli seg nu. Man gör ingenting. Tillbaka på Måndag igen och det känns inte ett dugg jobbigt faktiskt. Men sen när Söndagen kommer så ligger jag väl i fosterställning och gungar lite sakta fram och tillbaka.


Jag som skrev att det ska komma bilder så ska kolla efter en nu. Fast blir ett till inlägg.. Sparar detta annars råkar jag säkerligen radera det.


// Jonas

Det var ett tag sen.

Får be om ursäkt för dåligt bloggande. Tror dock ingen bryr sig men skit i det.

Blir dock ingen kryssning för min del men ni ska inte ha så stora förhoppningar att det blir något intressant skrivet iallafall. Dockväldigt sugen att dra en sväng till Dansbandsveckan jag med. Tror att det är ett jäkla drag. Kanske blir en tur dit, men dock är ju FJ hemma så känns ju som att man kan umgås med honom också.

Nu är du nämnd i bloggen FJ utan att ens be om det. Förstår hur stort detta måste kännas för dig. Med i Dyngsmälls blogg. Måste vara speiellt.

Nej nu orkar jag inte skriva något mer tråkigt ointressant.

HEJ DÅ!
//Jonas som är mycket snyggare, starkare och smartare än Victor. Eller ja, KJ iallafall.... Eller nej, det var fan inget. Helvete....

Tisdag 14/7

AIK - IFK GÖTEBORG 1-0 .. Tack för det.

Dansbandsveckan för den ena, kryssning för den andra.
Eftermiddagsjobb för den tredje.
Det känns som att både låtskrivandet och bloggandet är ganska drabbat, men det löser sig nog endå skulle jag tro.

Sova nu, godnatt.
/Victor.

Allt jag hitta va en bild när jag står och pissar, får ursäkta.




Dansbandsveckan

blir det imorgon vill jag lova. Flyr från Kopparberg imorgon bitti klockan 08.00 med Kvarn, Filip, Ronnie och Ronnies farsa till Malung för att ta tag i detta sommarlov. imorgon och resten av veckan blir det öl dans och en jävla massa milfs. Jag ser för en gångs skull faktiskt fram imot denna vecka. Köpte Tre plattor öl idag. Synd att två plattor av dom råkade bli 7.2or. Eller nej just det, det är ju  fan jävligt jätte mycket nice!

Vi höres om en vecka typ. Nu får Viktor och Jonas sköta detta.
Puss på gubbar och gummor.


//KJ

Ny dag, Nya tag!

Det var riktigt trevligt igår!... tror jag. Vi var hemma  hos mig iaf och grillade lite kött som smakade sofiero bra. Sen bastade vi ett tag och där kom det fram vad sjukt dålig Jonas är på att basta. Jag menar jag är sjukt dålig men Jonas är ju pinsam. Kvarn och Alster vann delen av kvällen i bastun iaf. Viktor och Jonas var väl sisst utanför dörren vid två,tre nån gång och jag och Hoffe avslutade kvällen med en "Skön" film på tv1000. 

Som sagt: Ny dag, Nya Tag. 
Jag började morgonen med frukost på sängen. Men börjar bli lite hungrig så ska nog ta och pallra mig mot något håll där det kan tänkas finnas mat. Med andra ord så långt ifrån Jonas lägenhet som möjligt!


Ikväll blir det röj. Vi hörs då!

//KJ


Bästa på länge.

Nu ska ni ju inte tro att vi har haft det bra på någotsätt. Nej, detta är något helt annat. Vi trodde seriöst att vi våran blogg var rätt så artig mot människor. Fast nu har ju "erik" tydligen läst bloggen och jävlar anamma va arg han är. Karln badar i blod.

Födelsedag igår. Jäkligt lugnt faktiskt. Skrev om tredje låten så resultatet blev mycket bättre än det var.

Vi ska nu börja med att lägga upp bilder på bloggen. Kan bli intressant.

//Jonas

Dyngsmäll!

Dyngsmäll - Svetlana


Dyngsmäll - Min Underbara


Fler på gång kan vi lova!

/Dyngsmäll.

...

Grattis Jonas!


Utgång igår.

Var på Harrys med Jägarn igår. Det var det roligaste som har hänt på länge kan jag säga. Det absolut roligaste som hände var att jag, klockan 01:55 typ, blev utslängd. Trodde först att vakten skämtade men när han la björntassen på min axel så följde jag lugnt och stillsamt med. Var faktiskt hur lugn som helst och det var fem minuter kvar så förstår faktiskt inte varför han slägnde utmig. Men var ju trots allt bara fem minuter kvar så inte direkt att man bryr sig. Slapp man ju stå i kö iallafall.

Victor har skrivit en ny låt. Väldigt bra jobbat. Så nu har vi kanske två låtar att fixa. Kan ju inte släppa dom samtidigt så lär väl ha två releasepartyn. Vore ju drygt.


// Jonas

Ny bandmedlem på G?

Jaha, har precis skrivit ihop en text. Om den blev bra vet jag inte.. Får höra med resten sen.
Men om inte så kan jag bjuda på 1½ timme. Coooool lugnt.

Helg imorn, det gillar vi! Jobb till 12.30 sen eventuellt Örebro. Troligtvis ska sägas.
Lördag bär det av hemåt igen isåfall, Jonas fyller ju år, ni vet.

Det är ett jävla tjat här också tycker jag om dom där Special Brew:na
jag tycker vi sätter ett datum nu och slår hål i saken. Fotografen är säkert också på, (Gitarr-Johan aka Qvarn).
Det spelar ju ingen roll i veckan vi tar det, man kommer ju likt förbannat somna innan klockan 22.00 iallafall.
Klen som man är.
Förra releaseparty när Bellman stod på tur, höjde vi oss med typ 1%. Nu ska vi öka 4% till. Och hur gick det sist om jag får fråga? Jag minns inte iallafall. Och garanterat inte KJ. Och absolut inte Jonas heller.
Jag gillar releasepartyn.

Jag har även hört rykten om att Biff-Kaj vill in i bandet. Kanske vore bra faktiskt.
Han skulle kunna spöa alla F-11:or som kommer hänga efter oss när vi drar ut på turnè så småning om.
Jag tar hand om resten.

Nu blir det Sofiero 2,8. Fyfan va gott.

/Victor.

Torsdag.

Idag bär det av till Örebro för mig och kommer åter lördag. Få se om Snygg-Victor kommer in imorn med. Vore skoj. Bär av in till Jägarn och ska möta honom i minst 15 stycken PES matcher och kan nästan lova att det blir vinst i minst 6 st av dom. I värsta fall får man hinka i honom några Special Brew.

Måste bara klargöra vad som hände KlotJohan, hela sanningen kom inte fram. KJ skulle gå och hämta en till bröd bit men då trängde sig MS framför och tog den sista brödbiten. KJ blev helt klart sur och tog tag i nackskinnet på karln och gjorde ett rejält brottarkast på honom. MS blev rejält chockad och bad om ursäkt för vad ha gjort. Du ser KJ, all träning har gett resultat!


Nej nu ska jag packa klart.
// Jonas

Magnus Samuelsson

Åt jag med igår! Eller vi åt på samma ställe iaf. Vi var ute och käkade på ett ställe i Rättvik som heter sjövillan. Först gick vi och satt oss vid ett bord och så skulle vi käka en as nice grill buffé som visade sig vara en riktigt dålig grill buffé. Sedan märker vi att bredvid oss sitter Susanne eller vad fan hon nu heter från "Bonde Söker Fru" på Dejt. Och hennes dejt visar sig vara Fadde som tidigare var tillsammans med Linda Rosing och jag lovar att det inte var allt för några minuter senare så börjar golvet skaka och så kliver ett stort jävla berg, Ett jävla monster in i restaurangen och vem kan det vara om inte Magnus Samuelsson. Jävlar vilket berg! hans huve var för fan tre gånger större en mitt och fan vad synd om gästerna som kom efter honom och var hungriga för jag kan lova att han tröck i sig hela jävla Buffén. 

Jag ska inte berätta mer om gårdagen för det är lite olämpligt. Men det var jävligt kul iaf!
5 dagar av arbete, alltså 4 dagar kvar. GÖTT!

Undra om det blir 5 plattor Special Brew till Dansbandsveckan. Ja tack!

//KJ

Vad är en dag på slottet?

Det här med semester håller på att knäcka mig. Man är ju helt slut hela tiden. Idag så skulle jag till sjukgymnasten för andra gången den här veckan och lägger mig tidigt och vaknar som vanligt trött. Men en dusch och man är i form igen. Men sen när man är klar och kommer hem så måste man ju sova igen. Men skönt är det så de är ju dumt att klaga. Men ändå, även om jag inte går upp tidigt så är jag riktigt trött hela tiden. Så ni vet, typ.


Onsdag idag. Kommer väl som vanligt inte hända alltför mycket. Sugen på att börja att skriva lite på en ny låt. Men nu har ju alla Speciel Brew säkerligen gått ur kroppn så lär bli svårt. Kanske blir 6-7 låtar till efter helgen då?


Nu blir det lite poker. Det är ju helt sanslöst vad det kan gå emot en ibland. Nu kanske man spelar dåligt själv men ändå, känns ju som man har lite otur. Spelade en hand igår som jag la på minnet.
Det började med att en kille förlorade en stor pott och jag blir Big Blind. Alla foldar fram till denna kille som är Small Blind. Han raisar sex gånger BB och jag har Q9 klöver. TÄnkte lägga mig men kändes som han var på tilt så jag synar.
Floppen kommer 3-10-J regnbåge. 10;an var i klöver. Öppet stegdrag för mig som checkar. Han betar halva potten och jag synar. Turn blir en jätte fin klöver Kung och jag får in min stege och färgdrag. Checkar igen och han raisar lite mer än halva potten.
Eftersom att han är på tilt så dubblar jag hans bet och han funderar lite och ställer all in. Enda som kude slå mig just då var AQ för en högre stege men jag var säker så synade. Han visar såklar upp AQ och river hjälpte mig ingenting.
Nu var det väl så att jag inte skulle synat från början och att jag säkert spelade dåligt eller något sådant men känns ju ändå som att man har liiiiite otur ibland. Men som dom säger, that´s poker.

//Jonas

Lindeparken vs Brännässlor.

Jobb idag, sen absolut ingenting annat.. Det suger.
Nu är klockan snart 21.30 så dagen kommer alltså sluta totalt värdelös. Sådan person, sådan dag.



                                                                                     

//Victor.

Dyngsmäll utan dess like.

Det skulle väl vara om Yga fick för sig att ta det lugnt. Starkare människa får man leta efter. Skulle väl i viss mån vara Svetlana då. Eller Drunken. Kan bli dött lopp också. Nog om det.

Det här med att vara delaktig i en blogg är inte så lätt alltså. Eller ja, det är ju inte direkt krävande att skriva några rader om dagen men att det ska vara intressant är ju en annan sak. För att folk ska läsa så måste det ju iallafall vara liiite intressant och något sådant har jag nog inte skrivit en enda gång. Vi får helt enkelt strunta i det seriösa i denna blogg och fortsätta med det vi gjort hittills. Ungefär skriva ingenting. Som detta jag skrivit nu. Kommer knappt ihåg vad jag skrivit . Så slutar skriva på detta nu.


Sen är det någon som kommenterat om NakenJohans läggning. Det är lite kul. Vill bara meddela att vi i bandet står bakom NakenJohan i vått och torrt. Dumt att stå framför om han nu ska vara naken jämt.


//Jonas


6/7-09

Nu vill jag bara ha fredag, så första veckan är avklarad sen. Det vore gött!

På lördag har vi en bandmedlem att fira. Jonas fyller år, och det ska firas.
Så skriv grattis till honom, ring honom (073-0784132), kom hem till honom eller gör vad fan ni vill. Bara ni gör nånting.
Så, tack för det.

NakenJohan, jag hoppas du har det bra uppe i Dalarna tillsammans med dina toaletter och all skit.
Lär ju finnas mindre skit där än när du är med oss iallafall.

Som Jonas skrev.. Tredje låten är eventuellt klar. Framtiden får utvisa.

/ Victor.


Dåligt med uppdatering.

Men det har sin lilla förklaring. Vi har ett par otroligt ointressanta dagar så ni som läser hade nog slutat ni med. Men kommer en oerhörd förbättring nu.

Lite skoj fakta. Låt nummer tre är färdigskriven! Kan kanske behövas lite fin justeringar men ändå. Kunde man inte tro för några timmar sen.


Nu ska jag faktiskt ta att skriva lite om poker. Många säger att det är riggat på nätet. Men man blir ändå förvånad hur många, ursäkta detta Burken, jävla idioter det sitter vid datorerna. AK är en hand som tydligen är omöjlig att lägga. Men det gör ju inget när man väl vinner mot dem men alltför ofta så drar dom ut en. Totalt värdelöst. Skönt att få det sagt. Kommer troligtvis komma mer om detta.

Men som sagt, låt nummer tre färdigskriven!

"-Korvarna brinner pappa.
 - Flamberad heter det."

//Jonas


Nästan Avstängd!

Haha, igår eller när fan det nu var så fick jag ett mail från facebook där det stog att jag hade missbrukat facebooks funktioner och att mitt konto skulle bli avstängt om jag inte skärpte mig. Undra vad dom menade med det? Jag kan iofs hålla med om att jag kanske gjort lite för mycket reklam för mig själv och kanske varit lite lättklädd på vissa bilder. Men den mest nakna bilden jag kunde hitta var nog den här:

Jag visar ju inget motbjudande mer än en riktigt osexig kropp!
Jag behövde bara en turkisk starköl som skydd men det skulle nog ha räckt med en sån här liten pinne som kineserna äter med.

Det känns dumt att säga att man längtar tillbaka till Kopparberg för det är ju liksom inte Kopparberg man saknar.
Man skulle kunna säga att man saknar sina vänner i Kopparberg, Om man har några...
Jag tror jag har några iallafall men det jag saknar just nu är det som finns i Kopparberg, En fet DYNGSMÄLL och ett dussin SPECIAL BREW.

Ha´t bra så hörs vi sen!

//KJ

Mors ultima ratio.

Imorn börjar jag jobba 06.00, jag har redan börjat fundera på hur jag ska ta mig upp imorgon bitti.
Har inte en aning faktiskt, så får se hur det går.
Det ska tydligen vara piss mycket att göra, så ser inte fram emot det allt för mycket faktiskt. 
 
Inatt drömmde jag faktiskt om en sak som man skulle kunna skriva om, en låt alltså. Det är ganska tråkigt, men ändå kul liksom. Lite ungefär som Jonas.
Får se om det blir till att spåna lite på det, kanske, om orken finns,

Ska även slänga in en hyllning till KlotJohan som tydligen har börjat träna lite. Bra Johan, ska du/vi orka med alla spelningar till hösten kan det vara behövligt.
Ska nog fan ut och löpa en sväng jag också idag, inte.

"Mors ultima ratio"
ett latinskt citat som betyder - Döden är den sista utvägen.
Lite så man känner efter 1,2,3 dagar.

/ Victor.


5/7

Tror jag att det är iaf. Det är iallafall Söndag. 
Ny arbetsdag. Börjar klockan 2 idag så jag hann sova lite extra. Hoppas jag slipper städa toaletter idag. Morsan fick för sig att jag kunde börja städa toaletterna hemma nu också men det är det inget tal om.

Vill ni veta något sjukt? Jag var ute och sprang igår! Helt jävla sjukt verkligen. Jag vet att ingen kommer att tro på det här men det är totally sant. Jag kom typ max 300 meter innan jag blev piss trött och fick håll men jag fortsatte springa och det gick faktiskt över. Så jag sprang säkert 3-4 kilometer och det är jag fett nöjd med. Den senaste träningen jag kan komma på var nog i torsdags när jag gick hemifrån Jonas till cicci och börde på en Bellman. Det var ju drygtNOT. Så lite träning skulle behövas. Men det brukar bara bli en första träning och den andra brukar glömmas bort. Men det märker vi ju ikväll!

Nej nu blir det ut och sänka sadeln på militärcykeln  så jag slipper få den lilla pungen jag har krossad på vägen till jobbet.

"Hoppas dagen blir nice och att jag slipper en massa bajs"

//KJ


Jaha. Brottarkast?

Klockan är snart fyra på morgonen och bättre kan det ju faktiskt bli. Men det tar vi sen.

Vi spelade poker idag. Något som är otroligt är ju att Qvarn vann. Frågar Lillis även jag, vad gick snett??


Sova det var något jag och den andre i bandet skulle behöva gjort för någon timme eller två. Men som vi brukar säga,


"Rådjurssadel!? Går dom att rida på?"


//Jonas


Många frågor,

inga svar. Allt jag skriver är totalt ointressant. Så långt har alla rätt.

Börjar tappa läsare på bloggen. Varför då? Börjar vi skriva ointressanta inlägg? Eller ja, var dom intressanta förut? Tacksam för svar.


Nej nu blir det lite träning på gitarren för mig och Victor. Sen lite dimma på det.


På återseende.
//Jonas Göran Eliasson

Lördag 4/11

Arbetslös? Lov, heter det.
Arbeta 4 veckor, vara ledig 48 veckor.
Det är ganska lagom ska jag säga dig, Johan.

/V.


Arbetslös!

Neej jag är inte arbetslös men skulle nästan vilja bli det.
Idag har jag städat toaletter och det kallar inte jag ett nice jobb utan snarare ett bajs jobb. Nej så farligt var det fan inte, jag stog i en kiosk 11/12 delar utav dagen så det var rätt lugnt. Och neej jag skulle inte vilja bli arbetslös. Det vore taskigt att ta Victors del i bandet.

Jonas jag hörde att det var nice i Örebro och att du fick tag i Ungefär 48 guldtackor att ta med dig hem. Och jag såg att du duschade klockan 3 i natt men du sov väl inte hemma, vart sov du? vems dusch lånade du? Vem duschade du med?

Själv sittter jag uppe i Laknäs på gården och tar det lugnt just nu. Ska nog gå ut och hjälpa dom andra med fårstängslet om jag orkar. Undra om nästa låt ska handla om mig och min ljusblå traktor? Vi får se.

"Get drunk or die trying"- Mike Jason

//KJ

HUJ.

Fortfarande känner man sig rätt nöjd med låten. Fortfarande skön i mina öron även om "Min Underbara" är en hit i samma klass.

Örebro idag. Valdigt skoj imina ögon. Dock lite lite öl i mina ögon. Kopparbergssyndromet förvsinner ju längre bort man drar. Eller? Inte från mig iaf. Lika tattig som vanligt. Men det gör ju inte mig någonting.

Imorgon ser rätt så bra just nu. Dock vet inte den andra om det just nu. Drygt? Inte direkt. Om karln kommer bli glad? Nja. Han kan ju inte göra frivolter just nu men troligtvis när jag berättat detta kommer han göra ett par stycken.

En dusch nu och sen gibbsova.

HUJ // Jonas


Varmare.

Sitter i Örebro hemma hos Jägarn. Spelade lite poker förut som Jägarn sopade hem. Stort grattis.

Måste tyvärr vara lite elak mot Klot-Johan nu. Han säger att det är varmt. Vi sitter sex stycken killar i ett rum och spelar poker. Jägarns hem är en bastu redan på vintern. Hur varmt tror ni det är nu? Så tyvärr Klot, här är det varmare så njut av kylan.

Utgång ikväll för oss andra två idioter i bandet. Dom hade tydligen bokat bord för tjugo personer. Kan bli drama av det hela. Skriver om dagen imorgon. Ni kan ju räkna med en del tok.

"Det här är ingen leksak, det är ett vapen."


// Jonas

Varmt!

Jag överdriver inte utan nästan underdriver när jag säger att jag håller på att dö av värmeslag. Men vafan det går säkert över när jag sätter mig på tåget mellan kl 17 och 19... NOT
Fy fan vad not nice.

Idag blev det frukost/lunch allstå typ brunch på Tages Wärdshus. Undra vad jag åt?
Köttbullar med extra jätte mycke lingon. Jag har fan typ aldrig ätit något annat där. 

Men nu tror jag att jag går och brinner upp någonstans men vi hörs sen.

//KJ



Tar en paus.

Känns riktigt skönt att låten är ute nu. Mycket bra i min mening.

Jag och Victor kommer ta en paus från detta tills imorgon kväll nu. Men med lite tur kanske vi hinner med två eller tre inlägg innan det. Men det är att lova mycket.

Nu blir det Örebro till Jägarn och då blir det oftast lite tok. Nästan så han är större än Dyngsmäll. Inte.


//Jonas

Svetlana blir bara bättre!

Nja jag ska bara sova snart. Men jag menar låten blir ju inte sämre för det.
Tänk om man kunde vara lika dålig som Victor, eller ,lika bra som Jonas.'
Skit tråkigt, Jag vet.
Vi syns imorgon, puss som fan!

//KJ


Svetlana <3

Svetlana släppt. Allt är underbart. Lyssna och njut så in i helvete!

/Dyngsmäll.

SVETLANA IS OUT SOM FAN!

Nu jävlar har ni den bästa låten som någonsin skådats på Myspace!
Om typ 20 minuter så finns den på youtube också!
Fyfan vilken bra låt. Helt sjukt!
CHECK IT FUCKING OUT!

www.myspace.com/dyngsmall

//Fucking KJ

Nu är det nära, riktigt nära.

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24 / 4 Bellman idag, vore dumt att klaga faktiskt.
 Det blir till att fira Svetlanas födelse ikväll. 2 Juli 2009, lägg det datumet på minnet.
 
24 December var det då Jesus föddes? Minns inte riktigt.

/ En oduschad, ful, hungrig Victor.  


Trist att meddela detta.

Kommer tyvärr bli en försening på släppet eftersom att en idiot i bandet ska dra och träna. Men innan en ny dag gryr kommer det vara klart. Förhoppningsvis.


Team Bångbro hade inte så mycket att hämta i dagens viktigaste volleyboll match. Trots intensiva spelar byten så stog vi som segrare. Mycket väntat men jämnare än vad någon kunde föreställa sig.

//Jonas

14.04, Alla verser inspelade!

Jag hade lite chabbel med rösten men det problemet löste en kopp te och lite vatten så nu är alla verser inspelade och det blir verkligen piss bra. Eller fan till och med bättre än så.

Nu återstår bara 3 refränger sen är det fan nästan klart!
Jonas och Victor lär komma förbi och Yga lite också.

Nu blir det en jävligt kort paus sen kör jag!

Sol i sinne, Inspelning inne!
Rock on

//KJ


SVETLANA!

Vaknade 11.46 idag på grund av att nån jävla idiot ringde, trodde jag ända tills jag öppnade luren och såg att det var Jonas och det var ju nice. Men det som var nice var ju inte att det var Jonas som ringde utan att han hade en god nyhet. Men den goda nyheten krossades ganska snabbt med tanke på att min nyhet lyder: - IKVÄLL SLÄPPS SVETLANA!!
Fy Fan  vad nice!

Förstå att till och med jag som har hört den 100 gånger är helt exalterad över att få komma hem och lyssna på den och spela in sången. Förstå då hur jävla BRA den är. Jag menar VÄGSKÄL släng dig i väggen!

12.22 - Johan Pallrar sig hemåt och spelar in det slutgiltiga. SÅNGEN!

//KJ

Veckans dag 4

Torsdag idag, 02/07-09.

Kan bli en intressant dag faktiskt. Inte för att jag har en enda sak inplanerad, men inprovisation brukar sluta bäst.

Dessa djävulska nätter hoppas jag verkligen börjar lida mot sitt slut. Man vaknar i en pöl, av värme. I och för sig vaknar man aldrig eftersom det är OMÖJLIGT att somna. 
 
Hörs sen, med förhoppningsvis ett roligare inlägg.

"Ordning är till för idioter, vi genier behärskar även kaos"

/ Victor.


Han är urstark som Jonas.

Kan väl skriva en låt om hur JÄVLA bra jag är? Ursäkta, fick inte svära för Burken. Kan vi inte skriva en låt om hur fantastisk jag är? Fast klart, den blir nog varken bra, lång eller intressant. Hoppar det.
Nu när jag är med i bandet så har jag ju faktiskt lite information. Victor har ju faktiskt kommit på en bra grej att skriva om. Vi tar och kollar upp det imorn.


Om vädret tillåter imorn så blir det Djäkens. Det är stek, drygt och alldeles, alldeles underbart.

// Jonas

Nästa hit?

Svetlana är som sagt på G, förhoppningsvis klar till helgen iallafall.
Och snart är Svetlana både historisk och legendarisk, så dags att börja tänka på nästa hit.
Klot eller Jonas har ni nå förslag? Det är för varmt här för att jag ska kunna tänka.
Lär ut och ta luft, tjing.

/ V.




Svetlana!

Nya låten är på väldigt god väg att bli en mega hit.
Förhoppningsvis klar redan imorgon.
Här är iaf ett smakprovm på Refrängen!


Dyngsmäll - Svetlana

R.I.P LOKA JANNE

Vi har det klippet som förmodligen är det sista inspelade med LokaJanne.
Dyngsmäll feat LokaJanne - "Min Underbara" Live at Trekanten, Kopparberg


19.19

Snyggt klockslag.
Nu har jag både hunnit lägga dragspel och Tamburin+shaker och faktiskt till och med käkat mat som jag även tillagade själv. Inte dåligt alls måste jag säga.
Nu är det nästan bara sången kvar att spela in men den får vänta tills imorgon.
Smakprov på låten kommer att komma upp när som helst så det är bara att hålla utkik efter denna godsak.

Efter Regn kommer solsken, Hmm.. det får vi se imorgon.

// KJ

Värme utan dess like.

Absolut inget att klaga på. Skulle dock vara underbart att vara ute vid Djäkens nu. Blir nog en tur till dit idag.


Annars har det varit en lugn dag för en gång skulle. Ingen fajt på gång alls. Fast det skulle åska idag men är ganska övertygad om att yga gav ut några dyngsmällar istället.


Dålig fantasi för tillfället. Hörs! //Jonas

16.25, gitarren klar

Jaha då var gitarren inspelad så nu är det dags för dragspelet att sätta några toner.
Rock on

// KJ

Inspelning påbörjad 14.55

Svetlana är på god väg. Inspelning av gitarr går av stapeln typ nu!

Håll dig uppdaterad!

// KJ

Dödens natt

Om man skulle kunna dra ner solen, placera den i mitt rum, bygga en bastu kring hela skiten för att sedan tända eld på huset så skulle det vara kallare i rummet då, än vad det var inatt. För fyfan va varmt det var!
Aldrig varit med om maken till värme.

Hur dagen blir är oklar, visar sig förhoppningsvis. Uppdatering kommer!

"Århundrades kallaste natt, å fyfan vad det kliar."

/Victor.

Den största av alla.

Nu tror jag KJ har tagit på sig den största sportmössa som tillverkats. Karln har ju helt tappat greppet.

Onsdag idag, inne i juli är vi med. Var ju jätte jobbigt, inte. Blir Djäkens idag igen. Oooooooootrooooooooooooligt krävande.

Svetlana, låten som kommer bli större en Abba och The Beatles tillsammans, är jäkligt bra. Kommer förhoppningsvis ut denna vecka. Vänta med spänning, utan tvekan värt det!


" Sol i sinne, brun inne. Rudolf. "

//Jonas

Svetlana!!!



Nu blev det drygt<<<3
Jonas raggar på Johanna, Hon med pattarna som snurrar runt BANGBRO.
Jonas: Vill du höra en helt sjuk grej? Du ? Tänk dig såhär, en skinka, du vet en sån här skinka med skånsk smak som är grov kornig. hur smakar den? Johanna: Hur kunde du komma att tänka på det? Jonas: nej jag tänkte bara på dej!

neej då blev det en ny låt.
SVETLANA!

Hon heter Svetlana och är 2meter lång
hon röker en hel limpa på en och samma gång
Hon har biceps som en björn och ett psyke av stål
Det är Hon som är kvinnan med svartbälte i slagsmål

Själv så är jag kär i Johanna som heter Melin i efternamn men säg inget till henne!

Vi syns på Djäkens imorgon. Och  om ni vill snakca med Jonas så ring

0730784132

Btw:
Jonas är stendöd!!

//  Klotjohan

RSS 2.0