Upplagt för succé?

Att detta kommer på något sätt bli något dåligt har jag väldigt svårt att se. Kan börja med idag, då kommer Klot hem. Var ju drygt. Imorgon kommer den mycket omtalade "The Hunter". Det var ju drygt.Sen match på kvällen och sedan marken. Där kommer dock ett litet problem. Svårt att se att det kommer bli succé. Brukar ju vanligtvis inte bli det när vi dricker men förhoppningsvis kan vi ändra på denna oerhört dåliga trend och göra något bra av det!

Självklart överdriver jag nu. "Lugna ner dig, det här kommer att gå bra". Detta kommer bli en as rolig helg. Oavsett hur det blir.

Egentligen har det väl inte hänt så mycket. Förra helgen blev det väl någon öl. Eller några kanske man ska skriva. Under veckan har det varit lugnt. Det som det gjorts mest tror jag är att vi spelat Fifa. Tyvärr för alla som läser kan jag meddela att jag är så överlägsen så att det är orättvist. I torsdags spelade jag och Den Onde så mycket Fifa att han nästan började gråta. Inte för att vi spelade mycket utan att jag var så oerhört överlägsen.

Sen i lördags började vi en ny lek. Det går ut på att man ska hitta den äldsta enkrona.De få regler vi har är väl att kronan måste fungera att handla med nu. Så man inte går till någon myntsamlare och tar en från 1800-talet. Eller så. Nästa regel är att om man går upp i ledningen med äldst mynt så måste man tala om det så alla andra har chansen att leta på ett äldre. Sen får man inte ta av varandra om man hittar något gammalt vilket redan skedde andra dagen av denan lek då Den Onde tog ett mynt från 1971 från mig. Stolt som man är kom det tillbaka till mig lika fort.
Insatsen i detta spel är jag inte riktigt säker på vad det var. Men tror det var typ mellan två och fem öl. Nu när jag leder så blir det väl troligtvis två.
De som är med hittills är Den Fule, Den Onde och Den Norske.
Den som leder är Den Fule med ett mynt från 1956.
Alla som vill vara med i denna oerhört exklusiva tävling är välkommna!


Nej nu ska jag ta mig i kragen och sätta mig i soffan och skjuta lite folk.
//Den Fule



Suck.

Ska väl försöka få iväg några vettiga rader nu. Kommer självklart inte vara några som helst problem.

Vart ska vi börja?

I helgen var vi på innebandycup. Var väl ganska kul men vi sov kvar 7 stycken och såklart skulle det gå åt helvete. Var ganska många lag där, både herrar och damer, så vi trodde ju givitvis att det skulle bli skoj under nattens gång. Om vi hade tvärfel? Lite grann faktistk. Statoil och ett brandlarm blev nattens räddning. Tror hela byn vaknade faktiskt. Hörde också att dom hade en man(?) som kallades för "kanin-mannen" där. Honom skulle man tydligen passa sig för. Att dom inte hört talas om Yga söder ut märks ju klart och tydligt.

Annars har det väl inte hänt så mycket. Stryk som vanligt i fotbollen. Spelats en del Fifa.

Just på Dyngsmällsfronten ser det väl mörkare ut än vanligt. Dock håller det just på i detta nu och skrivs en låt. Kan bli en intressant fortsättning. Victor i sitt bästa stim är ju något i hästväg alltså.

Har även hört rykten om att "The Hunter" är påväg att ta position här i närheten snart. Kan bli ett par intressanta dagar. Troligtvis kommer man lära sig en hel del om livet och glömma bort en hel del. Eller tvätom. Eller nåt.

Tittade precis upp och såg att jag skrivit "Vart ska vi börja?". Det har ju inte ens hänt något. Att en rubrik kan vara så missvisande kan man ju förstå men då gäller det ju oftast kvällstidningarna.

Ja just ja, Malta - Sverige, 0-1. Kunde man fan inte förutse alltså. Någon som börjar tro på ett VM nästa år? Känns ju som att dom där tokiga danskarna har ett ganska stort försprång. Vet inte hur man känner sig inför den matchen. Senast dom spelade gjorde ju faktiskt Elmander 2 mål men det var ju på den tiden han kunde träffa bollen, typ. Känns ju inte som han kommer få spela mer i klubblaget heller. Kanske är dags för Martin Dahlin och putsa skorna?


Nej men vi får väl återigen försöka göra ett ryck och tvinga Klot till att lyfta oss andra fula jävlar till högre höjder.

Det var allt för denna gång och säkerligen ett bra tag framåt. Förhoppningsvis har jag fel!

//Jonas

Favoriter i repris..

 
   
    Dyngsmäll - Min Underbara                          Dyngsmäll - Vadet                               Dyngsmäll - Svetlana

                                   


                

                     


                                                                     / Dyngsmäll.
                                   

Nu var det dags igen.

Vill börja med att tacka Zlatan. Tack!

Sådär, nu drar vi igång. Fast har egetnligen inte något vettigt att skriva. Hunnit med två matcher under tiden nu iallafall. Först förlust i fotbollen, ingen större skräll, men vinst i innebandyn iallafall. Jobbat och stått i har man gjort så ungefär det som hänt.

Kollade ju på Ungern-Sverige i lördags men det roligaste som hände den kvällen, detta slog Zlatans mål med hästlängder, var Victors samtal jag fick 04:27. Skrattade gott åt det och så var den dagen räddad. Vad som blev sagt orkar jag inte skriva ner här men kul var det!

På just Dyngsmällsfronten verkar det mesta stå stilla, tyvärr. Men det gör inget. När man är på toppen av sin karriär kan man allt glassa lite. Men kanske får ta en träff snart. Hört rykten om att ett Klot ska landa här i helgen. Dock är jag borta men det kan ju inte annat än att gynna bandet. Annars får jag och Den Onde ha en liten mini träff med lite tankar och funderingar om livet och dylikt. Vad sägs?


Nu kommer LISTAN.

*Malta-Sverige imorgon. Känns lite avslaget. Vad blir det Victor? Sista målskytt med tack!

*Taco-Anders. Bra eller dålig?

*Fick Isaksson sitt genombrott i lördags?

*Kan man vinna mot Yga i slagsmål?

*Börjar fan tveka på detta med listor.

*Är egentligen ingen lista.

*Detta kanske blir den sista?

*Kongo-Kim. Hur många gör han mot Malta?



Nej nu ska jag försöka göra mål på det där jävla Fifa.

//Jonas

I love you, ich lieben dich.

Som Simon Bank skrev:

Portugal gjorde 1–1 i Parken. Sydafrika var en hägring. Puskás-stadion gungade i alla färger som inte var gult.
Allt gick åt helvete.
Och Zlatan Ibrahimovic gick till jobbet.

Tack för det.

/ V.

TILLBAKA!!!

Under en periods blogguppehåll så har Jonas under tiden gått och blivit lite listig av någon andledning.
Jag vet inte varför, men listor, svara på egna inlägg osv brukar vara de första symtomen för schizofreni.
Har jag inte rätt? Jo, det har du. Nej, det har jag inte.

Idag är det alltså match x 2.
Kopparberg - Syrianska (3-2, Brevik blir sista målskytt)
Ungern - Sverige (1-2, Kim Källstöm blir sista målskytt)

Hur ser det ut på Dyngsmäll fronten då.
Ja, jag vet inte riktigt. Jag har faktiskt inte en aning.
Låtproduktionen står still, bloggandet går sådär, och Dyngsmällträff har det inte varit på ett bra tag nu.
Det här lutar åt undergång men jag vill bara påminna om Fredrik Ljungberg, hur uträknad har inte den karln varit?
Från toppen, till ett litet break där han vilar upp sig nått år i USA, för att sedan göra en dyng comeback i....? Arsenal? Chelsea?
Lite som Dyngsmäll faktiskt, dock blir inte det "lilla" breaket nått år, utan kanske nån månad. Det blir tyvärr inte heller i USA, utan i K-berget, K-berget.

Nej, nu ska jag nacka en höna så jag får i mig ett par ägg innan matchen.

Tjing!

/ Victor.


Låtsas stekare.

Var tydligen en sådan som skrev ett svar på förra inlägget. "The Hunter", tv-spels nörd känns ju ändå bättre än ett simpelt nörd. Förresten, PES är väldigt mycket sämre. Enda anledningen att du vinner är att ingen annan av oss spelar det. Annars är du duktig på det, absolut. Kan dock tacka för listan. Mycket intressant läsning fast du fjäskade soender för Victor.

Spelar Fifa idag igen. Igår vet jag inte vad som hände, Jansson lär ha några konstiga inställningar eller dylikt eftersom jag inte vann en enda match, typ. Men idag är ordningen återställd och det är helt enkelt omöjligt för mig att släppa in mål.

Nu kommer en ny lista.

*Snart marken som sagt. Hylla det? Ytterst tveksamt.

*Dricka nån öl med "The Hunter" då? Skulle tro det.

*Känns konstigt att göra en lista man svarar direkt på.

*Fotbollsmatch imorgon lördag hemma mot Syrianska.

*Blir det vinst?

*Ungern-Sverige kl 20 sen.

*Blir det vinst?

*Öl till matchen?

*Håller Zlatans knä?

*Kommer Isaksson få det internationella genombrottet som Lagerbäck har väntat på?



Nej nu ska jag vandra ner en sväng och kolla på Norsken och Tysken när dom spelar.
So long fuckers!
//Jonas


Fifa 09.

Spelas just nu en liten miniturnering i Fifa09. Det är jag, Qvarn, Mackan och Norsken. Känns ju som att det blir en lätt seger för mig.

Eftersom dom andra i bandet inte vill skriva får man väl försöka göra en insats så att bloggen inte stängs av för att man skriver för lite, eller något. Men nu kommer lite nytt iallafall.


*Ny låt på gång. Kanske kommer bli riktigt bra, eller total katastrof.

*Har ju tre andra låtar klara, dock ingen musik.

*Ingen ny live spelning inplanerad. Kan man ju förstå.

*Vi har egentligen dött lite inombords så därför det inte händer något.

*Just nu så är vädret alldeles för dåligt för att man ska komma på något kul.

*Kanske kom på en ny låt idag. Inte det jag nämnde först. Ämnet kan vara bra, tycker jag iallafall så troligtvis är det så lamt att det är dåligt.

*Sånna här listor skulle jag vilja se mer av.

*Snart är det min tur att spela Fifa.


Så tar och rundar av lite nu. Eller ja, vi hörs!

//Jonas

Otroligt.

Fast vi vägrar skriva så har vi tydligen några trogna läsare. Kul tycker jag, dock mest konstigt.

Egentligen har vi lite nytt men kan tyvärr kan vi inte gå ut med det riktigt än. Inte klart om hur det blir än. Troligtvis svar idag eller inom kort. Kommer bli bra i vilket fall, bara så ni vet.

Jag och Norsken snackade lite igår om att ha en Fifa-turnering. MEn ack så orättvist det skulle bli. Jag eller Henke skulle plocka hem det om allt går som det ska. Annars skulle nån av de andra bara ha tur. Så är det tyvärr kära medmänniskor. Så kom inte med något annat snack alls. Men låt säga att Victor skulle stå som slutsegrare med Zlatan som sista målskytt. Odds på det?

Idag blir det en lugn dag med alldeles jätte lite att göra och sen träna damerna, träna själv och sen ut och springa en runda. Blir säkert as bra.


Ha en jätte, jätte dålig dag alla trogna läsare!

//Jonas

RSS 2.0