Fel skrivet.

Dött? DÖTT? Troligt. Här på www.dyngsmall.blogg.se är det alltid full fart. Vi kör stenhårt och sen ökar. Det är absolut inte dött. Som sagt sysslar vi med ironi en hel del så när vi säger att det är dött så menar vi ju såklart tvärtom. Vi har så enormt mycket att göra så vi önskar, innesrt inne, att dagarna kunde vara längre så vi kunde få allt gjort. Tyvärr har vi ju skjutit upp en hel del som vi skulle presenterat här på bloggen för länge sen men det kommer så snart som möjligt!
Vänta med spänning, det är värt det.

Imorn är det jobb, sen träning och sen inventering på ICA med innebandyn. Startar klockan 21:00 och slutar 00:00. Sen drar vi igång igen kl 06:00 och kör på tills vi är klara. Kommer vara som en trött idiot på lördag eftermiddag men det får vi strunta i och köra på ändå!
Sen match söndag mot Rynninge klockan 13:00. Släppte in nio baljor sist mot dom. Känns ju som att allt kan bli bättre...

Nej nu blir det ännu mer HIMYM. Underbart.

//Jonas


Önskar den kunde vara större.

Dött.

Helgen närmar sig och vad som händer då visar sig.
Vi har iallafall match emot Rynninge på söndag. Luktar dyngstryk.

Annars är det inget speciellt som händer eller har hänt.

Kör hårt!
/ V.

Ledig dag.

Idag var mitt mål att städa, tvätta och diska. Gick alldeles utmärkt förutom att tvättmaskinen krånglade exakt helat iden så är inte klar än.då har det ändå gått elva timmar. Är nog inte så bra på att tvätta ändå även om jag alltid har sagt att det är min grej. Kan ju dock skylla ifrån mig så känns helt ok ändå.

Sen har jag tränat damerna i innebandy och sen tränade jag själv innebandy och tog mig en tur runt Finnhyttan efter det. Var hur mörkt som helst så skulle ni vilja se en som är snabbare än Bolt så hoppades jag att ni var någonstans längs vägen. Jag bara löpte. Fruktansvärt rädd. För tankarna gick ju som sådana att om något monster (läs Svetlana) kommer, vad ska jag göra då? Alla krafter gick ju åt alla hålla sig uppe så skulle ju inte direkt kunna springa därifrån. Man mot björn? Där hade jag inte heller haft en chans för att mina biceps ser ut som två sendrag. Men som tur höll jag farten ända hem så var bara att låsa dörren och lägga sig i fosterställning.

Nu ska jag nog ta och titta på ännu ett avsnitt av HIMYM. Strålande.

//Jonas


Skolan!

Sitter i skolan och segar fram dagen. Har iofs slutat men väntar på att Cornelia ska sluta så vi kan repa in en låt. Hon slutar vi fyra så jag ska väl snart gå och planka den där låten så att det är gjort också! 

Skola är väl inte direkt speciellt kul men det som är bra med att gå i skolan är helgerna, och nu är det inte så himla långt kvar tills det är Fredag vilket betyder helg. På Lördag ska vi träffas lite fina människor hemma hos mig och äta mat, lyssna på gamla LP skivor och självklart dricka god öl!

Ha en bra dag!
//KJ

Dags att ge upp?

Bloggen har dött ut känns det som. Inte så inspirerande att ha den längre.  Det vi skriver är inte så intressant, fast det är klart, det har det ju faktiskt inte varit på hela tiden. Kanske dags att ta sig i kragen, igen, och börja skriva ordentligt. Känns dock som ett omöjligt uppdrag. Vi är ändå tre stycken som skriver men det uppdateras som att det vore en slö jävel som skrev helt ensam (läs Victor). Nej vi får hoppas på en förbättring!

Jobb idag och sen blir det att göra så lite som möjligt. Så ni vet.

//Jonas

Hej igen!

Jaa nu var det fan ett bra tag sen jag skrev. Har haft fullt upp tror jag... Eller jag vet faktiskt inte, jag har börjat skolan igen så nu suger det mesta för tillfället. Jag väntar helt enkelt bara på bättre tider nu. Men nu mår jag jävligt bra för helgen är ju inte slut än.

Spelade med klotjohanz på 50års kalas igår, Gick jävligt bra faktiskt! Var bara så sjukt trött efter giget. Börja med att köra musikquiz runt 20 tiden själv sen började vi väl spela runt 23 och spelade non stop i två timmar. Det tog hårt på rösten och allt jag ägde tror jag. Han fan inte ens dricka en droppe mellan låtarna. Är jävligt nöjd iallafall. Gick och la mig ganska tidigt också.. imorse...

En ganska rolig grej som hände i Torsdags var att jag sprang i kalsonger på stora scenen på Gröna lund. Och det var inte av någon slump utan för att Johan Palm hade sin avslutnings konsert på sommar turnén där och jag sprang runt med massa skyltar och helt enkelt värmde upp publiken. Undra vad flickorna tänkte när dom ropade ut " Och här kommer JOHAN PALM" och så kom jag ut i kalsonger. Dom skrek iallafall, men om det var för lycka eller förbannelse vet jag inte men skulle gissa på att dom tyckte att jag var ganska ful. Jag fick några fans iallafall. Det var faktiskt en tjej som kom fram till mig innan konserten och frågade om det var jag som är Klotjohan och att hon tyckte det var coolt att jag spelade dragspel. Det var till och med en som tyckte att jag var coolast av mina bröder. Jag frågade varför. " Jo för att du har det coolaste jobbet"! Vilket jobb? Jo men att springa runt i kalsonger.

Har köpt lite nya kläder... Fula som fan faktiskt... Skulle behöva en ny hatt också..
Ska väl försöka skriva lite oftare nu iallafall..

//KJ

Kom tillbaka, allt är förlåtet!

Johan, vart är du? Varför skriver du inget? Ähh, han har säkert något att göra nu så därför skriver han inget i bloggen. Skulle tro att det var så enkelt. Detta kan även tyda på att jag och Victor är rädda för att blogga så vi hoppas Klot kan börja blogga så han räddar oss. Så vi slipper skriva mer pinsamheter.

Spelade tv-spel med Victor igår. Vi spelade Fifa och det sakll poängteras igen (skrev om detta förut) att karln är otroligt dålig att göra mål. Det är helt vansinnigt. Sak samma. Vi spelade en turnering i samma lag. Vad gör karln? Vad gör karln?? Han bara öser in mål. Han gör mål på ALLT. Man slog inlägg, var han där på volley. Man passar, han bryter förbi och skjuter stenhårt vid första stolpen. Kanske inte låter märkvärdigt men det skall sägas att om man håller in knappen R1 så kan man göra "fuskmål". Spelaren placerar då in bollen. Men inte Victor. Han bara dunkar. Sak samma. Vi överträffar oss själva nå oerhört. Förvånad som tusan är jag. Då kommer finalen. Allt går fel. Då visar Victor sitt sanna jag. Vi spelar så katastrofalt dåligt. Victor kommer förbi, kommer fri, jag blir så nervös så jag ställer mig, han lägger över bollen på högerfoten, hinner inte ens ladda innan backen kommer bakifrån och bryter. Då var den dagen förstörd. Att gå från stjärna till sig själv igen kunde gå sådär snabbt hade jag ingen aning om.
Lite som Dyngsmäll, fast åt fel håll.

Vi ska dra och spela match idag. GSBK borta. Skönt att man slipper åka så långt. Hur det går? Absolut ingen aning. Dock stryk med 0-3 hemma. Men vi är optimistiska och säger 0-7 idag då?

"Kvinnor.... Kvinnor...... Var är paddeln Sune?"

//Jonas

Johan, lever du?

Jag vill bara påminna.

För någon månad sen skrev KJ och klagade över mina "Enligt Wikipedia - inlägg".
Han skrev att jag hade slutat bloggat och bara kopierade och klistrade in Wikipedia fakta, vilket var delvis sant.
Jag gör det fortfarande emellanåt, plus att jag försöker skriva något annat ibland.
Jag visar att jag lever med någon typ av uppdatering.

Frågan är ju vart Johan håller hus?
Jag vet inte, jag har faktiskt inte en aning.
Dock hoppas jag, och tror, att han snart dyker upp igen med något riktigt, riktigt bra.

/ C V R. 

Får be om ursäkt.

Absolut inte för dåligt bloggande utan något så mycket värre. För något inlägg sen HYLLADE jag Airzooka. Vilket misstag. The new thing on tje block är ju helt klart Sky Challanger. Det är nog bland det roligaste man har gjort på länge alltså, då är man ändå med i Dyngsmäll. Det är en liten helikopter man flyger runt med och så ska man skjuta ner den andra. Eller ja, skjuta den så den tappar kontrollen iallafall. Min fördelsedagspresent av Victor.
Om man är mogen?
Grymt kul var det iallfall. Något jag stark rekomenderar igen. Men kan ju säga att dessa små varelser inte skulle överleva en Airzooka. Inte direkt att den har så stor kraft utan att helikoptrarna inte skulle kunna bomba ett land, om man säger så.

Väldigt lugn dag idag där den har bestått av tv-spel, helikopterflygande och träning. Var ganska rolig träning idag men kan ju inte direkt påstå att den slår några timmar med Sky Challanger.

Nu blir det en drunken duch och sen hoppa i soffan och spela lite tv-spel igen.

"Jaog äaer mouugen."

//Jonas


Etta på innelistan.

John Blund på besök.

Jag hade en sjuk dröm inatt. En mardröm.

Jag minns nästan ingenting ifrån den mer än att jag satt mitt på Olovsvallens grusplan. Vad jag nu gjorde där har jag inte en aning om. Iallafall så när jag satt där så ringde KlotJohan och spelade upp visan som han hade gjort klar. Och som vanligt när Johan gör någonting så kan man ha ganska höga förväntningar med tanke på att det tio gånger av tio blir bra.
Så var nu inte fallet.
Alltså, när jag vaknade var jag alldeles kall-svettig. Det lät så in i helvete dåligt så jag trodde jag skulle få spy.
Karln kunde inte sjunga, hade ingen taktkänsla, melodi fanns det ingen, och texten kunde han inte för fem öre.
Dessutom upprepade han textrader flera gånger.
Nu vet jag ju att KJ i verkligenheten har allt det där som han i drömmen inte hade, men det var ändå rätt skrämmande.
För när jag låg där, när jag precis hade kommit i det där stadiet mellan vaket tillstånd och sömn så kände jag igen mig själv fruktansvärt mycket, och Jonas också för den delen, i den där Omusikaliska ( med stort O ) killen.
Ändå så är man med i ett av Sveriges bästa band.

Det är i och för sig inte så sjukt som det låter. Man behöver inte vara bra just DET som folk tycker man ska vara bra på i en viss sak för att lyckas.
Jag menar en fotbollsspelare lär väl vara duktig på fotboll för att platsa i landslaget? Icke!
Andreas Isaksson, Sveriges "målvakt". Nejmen, herregud vilken katastrof. Inte ett rätt har han haft på flera år, ändå är han med där i landslaget.
Annika Lantz, vem har du hotat för att få sitta i en radiostudio? Och ännu värre, vad gör du överhuvudtaget i ett humorprogram som Parlamentet. Jag trodde en "komiker" skulle vara rolig, men det behövs tydligen inte det heller.
Alex Schulman, vart är världen påväg? Snälla, säg eller skriv åtminstonde en sak, bara en sak som är vettig är du snäll.

Dit jag vill komma är att:
Andreas är en dålig fotbollsspelare, Annika är en dålig komiker och Alex är ingen vidare journalist (Nu vet jag inte till 100% vad man ska kalla Alex för, men vi säger journalist).
Nu är ju det här vad jag tycker, och hade alla tyckt som mig hade inte dem här tre varit där dem är idag, det finns alltså konstigt nog folk som gillar det dem gör.

Ni fattar säkert redan poängen men med tanke på att Jonas kommer läsa detta så ska jag förklara.
Dyngsmäll kommer lyckas, även fast det finns omusikaliska medlemmar i gruppen.
Frågan är inte om, utan när.
Bara någon gillar det vi gör så kommer det gå, om det så tillslut bara är vi själva..
Och Bert Karlsson såklart.

Nog om det.
Snart ska jag iväg till Jonas, sen blir det träning ikväll. Blir med andra ord en rätt händelserik dag idag.

Simma lugnt så hörs vi!

/ V.














What up???

Efter några avsnitt av How I Met Your Mother mår man ganska bra i kroppen. En serie jag starkt kan rekomendera. Serien handlar om som det låter. Huvudpersonen heter Ted och han berättar för sin barn om hur han träffade henne. Men seriens stora underhållning måste ändå Barney Stinson stå för. Neil Patrick-Harris spelar honom, en kvinnokarl utan dess-jävla-like. Hans metoder att få kvinnor på fall varierar oerhört mycket men dock väldigt genomtänkta och väldigt underhållande. Men detta är en serie som man helst ska följa så man förstår hur alla karaktärer i serien är. Men går helt klart att se ett avsnitt bara sådär men blir nog inte samma sak skulle jag tro. Tyckte inte jag iallafall.
Ska nog ta o se ett nu bara för det.


"O vem fan e du då?"

//Jonas

Airzooka.

Någon som har talas om det? Det är en sån jävla cool uppfinning. Det ser ur som en papperkorg med ett handtag, ungefär. Sen är det plast också. Men sak samma. Det är en sak som är exakt som det låter. Man skjuter helt enkelt luft. En boll av luft. Jäkligt underskattad uppfinning. Det stog på förpackningen att den skulle kunna skjuta upp till hela sex meter. Enligt mina och Victors undersökningar räckte denna grej upp till minst femton meter. Tog den längsta och rakaste sträckan i hans hus. Nästan så karln blåste armen av mig.
Detta är en sak ni måste prova.

Jobb idag och sen träning. Nu ska jag göra en bakåtvolt in i duschen och sen ska jag ta och kolla på nån film tror jag.

Hoppas ni sover dåligt inatt!
//Jonas

Enligt Wikipedia..

Regn:

är nederbörd som endast består av vatten. Regndropparnas diameter varierar normalt mellan 0,05 och 3,0 mm, men kan i ovanliga fall bli ända upp till 10 mm innan de sönderfaller i mindre droppar. Regn är den nederbördsform som har störst betydelse som källa för färskt vatten i stora delar på jorden och som sådan en förutsättning för olika typer av ekosystem. Regn är globalt sett den viktigaste källan för vattenkraft och konstbevattning.

Jag vill va som du, gå som du.

Jag har ingenting att skriva, har inte haft på flera dagar heller för den delen.
Ska fundera ut något tills imorn.

Och till YGA, som har kommenterat ( Och jag hoppas nu för gudarna att det är den rikitga Yga, och inte någon jävla wannabe).
Du skrev jag skulle fila lite på visan.
För det första har du inte hört den, och det går inte och göra något som är helt perfekt ännu bättre.
För det andra bad du mig som sagt att  "fila lite på visan". Jag har inte skrivit den på någon jävla träbit, utan på ett papper.
Filar jag på den så kommer allt gå soender :(
Helevte vad tråkig man är.
Och föresten så är det Den Fule Jonas som är Kopparbergs största fighter.

/ V.


Ett rop i natten.

Lagt mig för en halvtimme sen men detta med bloggen går nog före för stunden. Otroligt dåligt med uppdateringar alltså. Men vet inte vad man ska skriva som är intressant. Denna blogg är ju inte direkt så att den handlar om någons liv på något sätt. Det är ju mest oseriösa saker som skrivs men ni som läser kanske tycker det är intressant? Kanske inte intressant men ni förstår poängen.
Så nu tar vi nya tag och drar igång med bloggen igen.

Var bara det jag ville ha sagt, kommer ett sånt jävla roligt blogg inlägg snart ska ni veta. Inom en mycket snar framtid!
//Jonas

Livsfarlig.
Totalt livsfarlig Spring om ni möter honom.

Klot är på land.

Det känns faktiskt riktigt bra för tillfället. Avslutade resan med en dyngstorm på hjälmaren. Trodde fan man skulle gå åt där ute. Men jag är hemma och jätte otaggad på att skriva på datorn så vi hörs senare!

Puss
//KJ

Bygga tält. Check

Klara uppe vid stugan och inköpet av öl har gått finfint. Nu är det bara resten kvar. Men förhoppningsvis ska det inte vara några större problem. Något ganska kul som hände där uppe var gräshopporna vi såg. Eller jag tyckte det iallafall. Vad jag kan minnas har jag aldrig sett en gräshoppa men efter denna dag så behöver jag nog aldrig se en gräshoppa igen. Det fullkomligt kryllade av dom.

Aftonbladet släppte denna vecka en bilaga som handlar om alla stora fotbollsligor i Europa. Läste en ganska rolig grej i den. Förstår helt och hållet deras tanke men det känns som det är lite felskrivet av dom. Denna artikel handlar iallfall om en kille som heter Jesús Navas, duktig ung högerytter, som spelar i Sevilla. Ni som inte är så insatta så är det iallafall i Spanien.  Fast vad det har med saken har att göra med detta har jag ingen aning om. Sak samma, han hade en psykologiskt problem med att han hade en enorm hemlängtan. Han kunde inte vara hemmifrån mer än i två dagar utan att han skulle må dåligt. Det var flera klubbar runt om i Europa som ville värva honom men sen när dom frågat honom har han bara sagt nej. Då hade dom lagt in tre andra spelare som hade haft psykologiska problem som hindrat deras karriär en aning. En av dessa var Sebastian Deisler, så här skrev de om honom,
"Sebastian Deisler , Bayern München. Spåddes att bli Tysklands näste superstar, men drabbades av en svår depression efter sitt klubbyte till Bayern München. Slutade som 27-åring, både på grund av depressionen samt 15 svåra knäskador."
Nu vill jag ju inte vara jätte petig men alltså, känns ju ändå som att hans femton ( 15!! ) svåra ( ! ) knäskador kan ha gjort att han inte mår sådär jävla bra alltså. Kan ju faktiskt förstå honom att han slutade. Eller inte kunde spela.

Nej nu ska jag ta och fixa det sista här och sen ringa en norsk.
//Jonas


Nu börjas det.

Snart skall vi åka upp till stugan och börja inför morgondagen. Det ska fixas med ström, det ska fixas med tält, det ska fixas med öl. Känns som att det där med ölen är ganska viktigt. Kommer bli en dag att minnas men troligtvis inte kommer ihåg.

Imorn har vi match också så blir en lugn kväll idag. Klockan 11 går matchen av stapeln på Olovsvallen mot Lindesberg.

Idag kommer KJ hem så nu ska vi fixa allting tills imorn. Fin skriva det sista, eller ja, skriva det sista. Vi gjorde väl inte ett alltöfr bra jobb igår. Men det gör inget. Vi har allt klart men vi får inte ner det på pappret bara. Men som man sagt förut, det där blir nog bra.

//Jonas


Nu drar vi igång.

Snart slut på onsdagen och lördagen närmar sig med stormsteg. Kan sluta precis hur som helst. Dom som ska titta ska absolut inte ha några förväntningar alls, förutom att det kommer bli succé. Eller tvärtom. Lördagen får utvisa.

Jobbat idag och ska iväg och träna snart. Blir en vanlig dag i detta underbart händelselösa liv.

Imorn har vi tänkt att vi ska ha möte igen, eller pratat lite om det iallfall. Känns som att det kan bli inställt också. Mest troligt det faktiskt.

Nej nu ska jag fixa med maten eftersom Qvarn inte orkar. Kanske ska spoea soender honom?

//Jonas

Uppdateringarna ska bli bättre

för det är riktigt dålig uppdatering nuförtiden.
Men jag har har sagt det förr, och Jonas har sagt det förr.
Är man grymt upptagen och har  absolut ingenting att skriva om så tappar man lätt motivationen. Så är det.

Vad har hänt annars. Jag har skrivit en visa faktiskt. Ska se på fredag när KJ kommer hem om det är något att sätta musik på eller om det är något att slänga i papperskorgen. Skulle gissa på alternativ två, brukar dock ha fel i sådana här situationer så det blir säkert succè.
Och den handlar inte om 2 meters rysskor, och inte heller om nerskitna kärringar utan den lutar mer åt "Min Underbara" - hållet.
"Det här det är en visa om hur det kan gå till
när en fest inte alltid går precis så som man vill......" 

Kan bli bra, kan bli katastrof, men det visar sig. 


Snart kommer det förhoppningsvis en uppdatering ifrån någon kass
Jag vet inte vem, men jag skulle gissa på Den Fule Jonas.
Och det här är inget löfte, utan snarare ett hot
Att det SKA komma en uppdatering ifrån Den Gode Klot.
Men jag har säkert fel, för vet ni vad jag tror...
Att den näste som uppdaterar är Den Onde Victor.


Ha det bra så hörs vi!
/ V.




 


Enligt Wikipedia..

Supporter:

en person som stödjer en organisations verksamhet utan att direkt vara en del av den. Ofta förknippat med någon som har ett stort engagemang för en idrottsförening. En supporter kan ibland även kallas för ett fan, ofta förknippat med någon som har ett stort intresse av en artist eller musikgrupp.

Inför lördagen.

Skulle haft möte idag igen. Blev inget av det. Fast det kunde man ju räkna ut så känns inte som en större skräll. Dock har det blivit mer gjort idag än om vi skulle ha träffats. Kan påpeka att jag inte gjort någonting förutom lagt till ett ord och sen sagt ja, typ. Så det är ju positivt att vi kommit någonstans. Dock en del kvar att göra men det hinner vi nog med utan problem. Loel.

Träning sen idag. Skulle bli lugnt och massa spel. Känns ju som att om jag och Den Onde blir i samma lag kan det ju blir ett par mål i arslet på dom andra.

Till helgen blir det åka av iallafall. Kommer ha fullt upp hela fredagen och hela lördagen. Fredagen ska vi upp till stugan och förbereda så mycket som möjligt och sen på kvällen ska vi repa. Sen match lördag morgon klockan elva hemma mot Lindesberg och sen ska vi upp med alla grejer till stugan. Sen kommer det bli full fart in på småtimmarna skulle jag tro om nu inte Victor gör en repris från förra gången vi var där. Han försvann runt klockan 22 och sen såg vi han inte förrens dagen efter.

So long, fuckers.
//Jonas

Ingen annan.

Eftersom ingen annan bloggar får man väl göra ett tappert försök då.

Detta med att ha en blogg är fan inte så roligt alltså. Alltför ofta har man absolut inget kul att skriva och när man väl har det är det inte roligt iallafall. Så kommer jag göra ett tappert försök att ändra på det? Troligtvis inte. Så nu ska jag skriva om hur rolig min dag har varit.

Vaknade klockan halv fem imorse, Var så jävla glad att jag fick sova mera. Klockan ringde sen och jag satt mig på sängkanten med vänsterhand mot pannan och skakade på huvudet. Helvete vad trött jag var. Kommer till jobbet. Fryser så in i helvete och det blir ju inte bättre av att stå i mjölkkylen. Dagen flyter på och klockan blir 17 och jag drar upp till syrran för vi ska ha Dyngsmälls möte. Vi skulle haft den igår egentligen men slöa som vi är så struntade vi i det. Det vi kom fram till var absolut ingenting. KJ, vart är du? Kom tillbaka, allt är förlåtet. Ungefär. Men var väl kul iallfall på vårat möte. Sen tränade jag och mjölksyran spred sig i benen så var ju as drygt exakt hela tiden. Sen hem och duscha och sen blev det bloggen.

Så. Exakt hur intressant och kul var det där? Skulle chansa på absolut ingenting. Men tydligen är det ju detta blogga går ut på. Sjukt egentligen.

Jaja, hoppas vi kan släppa någon ny låt snart iallafall. Geniet Victor briljerar fortfarande kan jag faktiskt meddela.
Möte imorn igen med Dyngsmäll. Ska göra ett tappert försök att göra något vettigt så vi är förberedda inför lördagen. Men vi får väl se hur det blir med det.

Blogga lugnt, era jävla tomtar.
//Jonas

En hälsning från Malmvägen.

Haha, har nog aldrig skrattat så mycket som när jag läste KJ:s sista stycke i hans senaste inlägg.
Fast kom precis på att det har jag visste gjort, flera gånger till och med. Sist var när jag läste "Dunkens" text till sin sista låt.
Och det var inte för att det var dåligt, och det var inte för att det var bra. Utan för att det var ingenting.
Men det blir väl kanske lätt så när nybörjare ska ge sig in i leken.
Jag önskar iallafall dig lycka till i fortsättingen, det kan du verkligen behöva. 
Föresten, vart var ironin? Jag tror jag missade den faktiskt.
Och för er som vill läsa texten, gå in på inlägget "Mitt i natten" och läs kommentaren där så hittar ni dit.

Som sagt, nya ideér kläcktes igår.
När två dumma och fula huven slår sig samman kan det ju faktiskt leda till något riktigt bra.
Så jag hoppas Johan kommer hem snart så han och Jonas kan sätta sig och brainstorma lite.
Skulle vara perfekt det.

Gårdagen då.
Match, Jonas, Std-parken och sist Taco-Anders.

Att inlägget skulle sluta såhär det hade jag på känn
Det här är inte början på en ny låt
Jag tänkte bara säga, vi hörs nog snart igen!

/ Victor.




 


Inlägg från båten!

Sitter ute på böljan blå för tillfället och kommer faktiskt göra det bra många dagar till.sitter faktiskt och kör nu. Kaj Kapten var tvungen att gå och vila huvet. Det vart ganska hårt igår. Hittade bästa ön att stanna på iallafall. Kom in till ön tio kanske och började med maten direkt. 20 minuter kanske sen kom en gubbe och frågade om vi ville basta i deras nybyggda vedeldade bastu. Och självklart gjorde vi det. Underbart skönt var det. Senare gick vi upp på berget och satte oss med gitarr och dagspel och spelade för dom och Svetlana gjorde succé utanför Eskilstuna också!

Nu är vi på väg mot södertälje och hoppas hinna dit idag men vi har nog helt klar en 8-10 timmar framför oss! Vädret är underbart och mitt lov har bara blivit bättre och bättre. Nu njuter jag!

Såg dunkens försök på en låt där. Lite skrattretande. Ganska bra faktiskt men inget i texten stämde så därför ger jag låten -7. Dyngsmäll har iallafall lite eller en hel del sanning i texterna. Är det lillis på gura i ditt band så kommer jag lätt och kollar på ditt första och sista gig=).

Nej vi hörs senare.
Puss från klot på sjön!
//JOAN KLOT ERICSSON

Mitt i natten.

Just nu är klockan alldeles för mycket för att jag ska blogga. Men tyvärr, som rockstjärna bryr man sig ju tydligen inte.

Match idag, vann helt otroigt nog vann vi med 1-2. Ska sammanfatta matchen lite. Vi hade ungefär 257 skott och gjorde två mål. Dom hade ett par skott och gjorde ett. Dock hade dom en man mindre i ungefär 70 minuter vilket försämrar vårat spel avsevärt. Men men, vi vann iaf och det var ju skönt.

Sen var vi hemma hos mig, jag och gänget. Eller ja, gänget kan ju även sammanfattas som Victor men ni fattar grejen. Vi hade tyvärr inget bättre för oss så vi drog till Ställdalens Park. Det vi gjorde där kan ju klassas som ett skämt från ovan för det kändes som att det enda jag gjorde var att försöka få ut Dyngsmäll till alla som var där. Hur det gick skulle jag inte vilja kommentera. Men som tur är gör jag det iallfall. Det gick, sådär. Inte jätte dåligt men bättre än vad jag väntat mig. Tror dock, tragiskt nog, att ingen lyssnade på ett ord av vad jag sa. Sak samma.

Dock hände en rolig grej idag. Jag och Victor tog tag i gitarren och hittade på en sång idag. Det var fan helt galet. Inte trodde jag att en som impotent, meninglös karljävel, ful så in i helvete, äcklig och luktar jävligt illa skulle kunna hitta på det där. Men nu ska vi inte bara prata om mig. Nej men vi gick bara lös och bara körde och kom på en rolig grej som kanske kan funka. Återstå att se om det blir något av det.

Ha en bra söndag alla medmänniskor.
//Jonas

Nu bär det av!

Nu är det dags. Är inte så taggad just för tillfället. Vaknade för typ 3 minuter sen. Kommer bli sjukt taggad om några timmar. Det här ska bli grymt. Ha det bra nu så hörs vi om en vecka om jag inte får tag på internet! 

PUSSPUSS
//KJ

Äntligen Fredag.

Riktigt skönt. Ledig imorn iallfall. Ska bli skönt att få sova lite. Men om jag känner mig själv rätt, vilket jag tror jag gör, så vaknar jag säkerligen innan klockan åtta imorn. Blir en lugn kväll hos Victor idag. Kommer bli skönt. FJ hänger också på. Kommer bli skit bra det där.

Klot hade spelning idag. Vilken jävla tönt. När ska han lägga ner sitt liv egentligen och köra stenhårt på Dyngsmäll?

Men du Victor. "Ursäkta för dåligt bloggande. Upptagen med både det ena och det andra.". Vad har du gjort? En annan har ju så jävla mycket och göra. Intressant liv som fan. Dock framgår det ju tyvärr inte i bloggen.

Nej nu ska jag ta och röra lite på mig innan jag säckar ihop totalt.

//Jonas

Barnvakt.

Lär ursäkta för en grymt dålig uppdatering. Men har haft fullt upp med både det ena och det andra.

Idag har det varit lugnt. Har skrivit ihop en dikt tills nästa helg, det är ungefär vad jag hunnit med.
Ikväll är det sitta barnvakt som gäller. Och nej, det är inte KlotJohan jag ska passa, utan syrrans unge.
Så det blir lugnt ikväll, vi har match imorgon så det är lika bra.
Eventuellt kikar Jonas förbi en sväng också, ska han få sig ett par burgare.

Kvällen igår gick helt okej faktiskt, vi kom fram till inte så jätte mycket, men ändå mer än vad jag trott.

Hörs sen, V.


Fredag!

Nu var det Fredag då. Ganska fullspeckad dag faktiskt! Gårdagen blev ganska lugn men Dyngsmäll kom fram till lite iaf. Vi håller på att skriva lite manus till den första och största showen. 

Nu ska jag ner till vårdcentralen för dom ska tydligen ha lite mer blod av mig. Efter det ska jag hem en sväng och packa in lite grejer i Kajs bil för att sen åka ner till båten utanför Örebro och packa in det och vi ska även hinna handla både mat och andra saker. Sen åker vi hemåt igen för jag ska spela på ett 25 års kalas ikväll. Och sen drar väl jag och Kaj ner till båten inatt eller tidigt imorgon bitti och börjar våran lilla resa mot mälaren!

Vi hörs senare!
//KLOTJOHAN

Jonas 6/8-09

Slut på lantlivet. Hem till Kopparberg!

Nu går tåget om en halvtimme och jag har jobbat klart! Känns jävligt skönt att ha jobbat klart för den här sommarn. Lite synd är det ju att lönen kommer vara slut innan helg ens kommit. Jag känner det på mig iallafall.

Dyngträff ikväll. Ser fram emot det!
Hörs sen!
//KJ

Båttur

Tåg en båttur för nån timme sen. Laddar in för min och Kaj båtsemester nästa vecka. Jag och storbonden jag bor hos tog båten från Tällberg och in till Leksand en sväng och checkade lägget. Siljan är helt okej men jag ser fram emot Mälaren!

Idag var det ganska kul att jobba faktiskt för det hände ganska mycket. Sålde glass får 3000 iallafall så man plockade upp ett par glassar idag. Sen kom det några små flickor som har fått reda på att jag är bror till Mats som spelar trummor i Johan Palms band och det var jätte ballt. Dom ville först att jag skulle fixa johans Autograf men det kunde jag inte sa jag och då ville dom ha min? innan dom ens har hört Dyngsmäll. Men jag är jag ganska snygg. Fast dom han ju aldrig ens se mig naken. Jag fattar ingenting faktiskt. Nya tag imorgon iallafall. Och morgondagen känns bra för att det är sista jobb dagen det här året hade jag tänkt. Och imorn kväll blir det dyngträff och en kall jävel!

Hoppas ni haft en bra dag och ser fram emot morgon dagen!
Kör försiktigt!
//KJ

Toppen av karriären.

Har vi redan passerat den tro? Oohhhhh vad ironisk jag var nu. Detta har ju just bara börjat. Känns som stjärnstopp är det närmsta vi kan komma.

Jobb och träning idag. Man har ett rätt givande liv känns det som. Inte. Var jätte lite att göra på jobbet idag. Inte. Träningen gick hur lätt som helst. Inte.

Ska ta mig en filmstund nu och sen sova inför Dyngsmälls återförening imorn.

Ha en underbar natt tillsammans.
// Jonas

Vart ska detta sluta?

Vi börjar lite lätt i Dalarna, för att sen slå i Europa och världen! Svetlana gör succé, publiken är i extas och dom har då fortfarande inte hört Vadet. Vart ska detta sluta?
Globen? New York? Japan? Eller Bångbrofolkan? Vi låter tiden utvisa det, och återkommer med svar.

Först och främst lär vi satsa på att släppa en ny låt så snart som möjligt. Innan månadsskiftet tycker jag vi satsar på iallafall. 
Enligt NA skulle nästa låt bli en ballad, vi får se hur det blir med det. Men en ballad blir det, förr eller senare.

Annars är det inte mycket som står på schemat. KJ kommer hem imorn och det blir en Dyngsmäll-träff.
Match till helgen är det också, första på ca 5-6 veckor tror jag.

Hörs sen, V.


                 



SVETLANA GÖR SUCCÈ

i Dalarna! Jag ska nog fan flytta till dalarna och Tällberg inom kort. Detta måste vara visornas hemstad eller något för fyfan vad uppskattat det blir här. Och alla är så jävla glada! Jag älskar detta. Pelle and the Poorboys som jag gästade med inne i Rättvik idag spelade musiken till låten bättre än jag någonsin gjort och då är det jag som skrivit låten, sjukt. Om vi har repat mycket? Inte så värst, jag gästade med dom förra veckan och första gången vi spelade den tillsammans var då direkt på scenen. och andra gången var idag. Sjukt kul och sjukt uppskattat, tror jag... Jävligt sjukt jävla kul iallafall!
Jag berättade om Dyngsmäll grejen lite snabbt och vad jag fivck i gensvar var att Kopparberg verkar lite tragiskt! haha skitkul, och jävligt sant!

Dagen var rätt lugn. Jobbade väl mest på magen i godisburkarna och kollade på samma filmer som jag redan sett två gånger den här veckan och då har den här veckan ändå bara varatt i två dagar!

Svetlana gör succé och hoppas lika väl att Vadet gör snart. Eller att vi kanske slänger upp en ny hit inom en snar framtid.
Jag vet inte. Är sjukt exalterad för tillfället iallafall. Skulle sitta fint med en sup nu. Eller kanske två! Tar igen det med Victor på Torsdag tänkte jag. Hoppas ni haft en bra dag och njuter av Dynglivet. Jag ska ta en dyngtandborstning sen blir det dyngsova!

Puss på er och sov bra
//Joan Erik Ericsson


Fest i kristinasalen typ 06-07 nån gång!

Nya erfarenheter.

Har hållit på i några timmar nu och skrivit manus till Festivalen. Går tyvärr inte sådär jätte bra tycker vi själva. Detta var mycket svårare än vad vi kunnat tro. Vi är iallfall klara med hur det ska se ut, ungefär. Men kommer få ändra en hel del innan det blir bra. Eller bra och bra. Inte jätte dåligt förhoppningsvis. Var taggad som tusan innan vi började skriva. Nu känns det lite värre. Men men, blir nog bra det där.

Nu ska vi få i oss lite mat innan det är träning ikväll.

Ta hand om er.
// Jonas

Enligt Wikipedia..

Blogg:

är en förkortning eller förenkling av webblogg; av engelskans blog, kortform av weblog från de engelska orden web och log, är en webbplats som innehåller periodiskt publicerade inlägg och/eller dagboksanteckningar på en webbsida där inläggen är ordnade så att de senaste inläggen oftast är högst upp.

Bloggar har de senaste åren blivit mycket populära och fenomenet har vuxit lavinartat. Indexeringstjänsten Technorati har sedan 2003 följt utvecklingen och uppskattar att det, i mars 2007, skapades omkring 120 000 bloggar dagligen.[1] Två år senare, april 2009, beräknas ca 190 000 bloggar startas varje dag.


Mattipset!

Sitter här proppmät men kan inte sluta tänka på mat och en viss sorts törst släckare. Ett bra tips för den som har semester eller bara ser fram emot en schyst helg borde tänka igenom detta.

1 stycke fläskfilé

Marinad till köttet:
Typ 1 dl olivolja
Nån droppe soja
Grillkryda!
Jag skulle slängt i en vitlök också!

Hasselbackspotatis!
5 minuter innan potatisen är klar så slänger du på lite riven Cheddar ost på potatisen.
Marinera köttet några timmar innan grillning. Grilla på schyst värme så du slipper att köttet blir svart.
Tänk på att marinaden brinner som fan!

Sås:
Egen gjorda såser är ju helt klart godare än Ica:s färdiga.
Jag skulle slå på plattan slänga i lite Creme fresch och grädde i en kastrull.
Steka på farmors plockade kantareller lite lätt i smör. Hacka i lite små lök bitar också!
Sen slänga i det stekta i såsen. I med lite salt och peppar. Lite soja och gärna en vitlöks klyfta.
Självklart leka lite med såsen och an$vända lite av kryddorna som finns i skåpet.
Kanske i med lite redning så man får lite tjockhet i såsen och sen avsluta med lite, lite socker för att sätta mer smak på kryddorna!

DRYCK!
Självklart ska det ingå dryck till denna måltid. Jag tror jag skulle ta en Corona med en Lime klyfta i.
Självklart är detta frivilligt men öl ska det iallafall vara!


Käka på papptallrikar för att diska efter denna middag och efter ett antar Corona kommer du inte villa annat än att slippa och diska. Dra vidare på fest och njut av Sommarn! Nu är det väl ganska fint väder iallafall så passa på för fan!

Klotout
//KJ


Dom tre vännerna och Robin. (Robin till vänster)

Det handlar om att överleva.

Nu kanske rubriken låter mer än vad detta inlägg kommer innehålla men sak samma. Är nå sjukt trött alltså. Jobbat hela dagen och sen träning nu ikväll. Men det är totalt ointressant att veta så skippar att skriva om det.

Som sagt, några har frågat när vi startade och sådär. Runt 20 juni började vi. Vi hade inget att göra och nio timmar senare släppte vi "Min Underbara". Hittills har vi släppt tre låtar och skrivit nån mer. Kommer förhoppningsvis kunna släppa nästa låt inom en snar framtid. Detta var inte meningen att det skulle hända egentligen utan var mer en rolig grej. Så nu när vi är igång är det väl bara att fortsätta? Säkerligen någon som tycker att det är en jätte dålig idé men vi skrattar bara åt det och fortsätter.

Nej nu blir den en sån dyngdusch så det bara smäller om det.

Ha en trevlig natt allihopa.
// Jonas

Ja just ja, imorn ska vi skriva lite mer på nästa låt och så ska vi faktiskt skriva ett manus till vårat första live framträdande som äger rum den 15 augusti! Så imorn får ni hålla koll på bloggen för då kommer det hända grejer. 

               
           Dyngsmäll - Vadet                    Dyngsmäll - Svetlana              Dyngsmäll - Min Underbara

    

Engelska

är ett språk som gör det mycket enklare att kommunicera med folk från andra län eller länder. Jag är sjukt dålig på engelska har jag kommit fram till. Jag förstår vad folk säger och jag vet vad jag ska säga men lyckas alltid lägga orden i fel ordning och få nån helt annan mening än det jag försökt säga ifrån början. Jag är även sjukt dålig på att förstå våra gran länders språk. Norge och Danmark! Jag är dålig på att förstå Norska och då ska vi inte ens snacka om hur dålig jag är på att förstå Danska. Jag förstår fan Rysska bätttre än Danska.

Att jag kommer vara ungefär 40 Cm längre runt midjan när jag kommer hem är ingen lögn. Faktiskt jävligt sant. Sitter i den där jävla kiosken som en liten barnunge och bara trycker i mig godis. Det går fan inte att stoppa mig. Om kiosken kommer att gå i konkurs i år? Helt klart! Att anställa mig var typ det dumaste dom kunnat gjort. Fast jag betalar ju fan för det jag tar så föresten så är det ju jag som får dom att gå runt. Fan, Jag måste sluta äta godis. Jag slutar fan nu på stört!

Fick samtal ifrån far idag som sa att dom ringt från sjukan igen och behöver ta ännu mer blod ifrån mig så jag måste dra mig hem till Kopparberg på Torsdag kväll redan. Missar med andra ord en hel dags jobb och alltså om jag talar klar språk ungefär två plattor dansk fadol!

Imorgon blir en bra dag. Upp och jobba vid 10 och jobba till 18 sen ska jag in till Rättvik och framföra "Svetlana" live en gång till. Klockan 20 på Jöns Andersgården! Ska försöka sätta den ännu bättre den här gången och förhoppningsvis så kanske det är någon som har en kamera som kan filma det så jag kan dokumäntera det senare.

Någon kommenterade tidigare och frågade om vi har spelat länge. Nja vi startade Dyngsmäll typ den 20 Juni 2009. Så att så jävla länge har vi väl inte hållt på! Hoppas ni haft en bra dag och att ni lyssnat in er på Dyngsmäll!
Vi får la höras senare. Ha en skön Måndagskväll!

//KJ


Jag och Mr Hitler

I brist på annat..

Blir det inte bättre än såhär just nu. 




 


Hej, hallå bloggen.

Inte skrivit på ett tag nu. Jobbat mycket och har inte haft tid sen, tro det eller ej. Men nu skall det bli ändring på det. Hoppas jag iallafall.

Ni som läst inlägget precis nedanför mig här fick er säkert ett litet skratt. Till mitt försvar kan jag ju påpeka att julen inträffar oftare än att Victor slår mig i Fifa. Hmm, med en liten tanke bakom det hela så är julen lite för ofta så kan sträcka mig till varje skottår, ungefär. Ni förstår iallfall poängen i det hela. Just när vi gjorde det här vadet så förlorar jag såklart. Men om mitt minne stämmer, vilket det troligtvis gör, hade väl Victor tre skott på mål och gjorde tre mål. Jag hade säkerligen minst femton och gjorde två. Är dock inte så jätte ledsen över detta utan tackar för god match! Men nu när han drog upp detta så ill jag poängtera, jag gjorde iallfall mitt "straff". Hur blir det med dina Victor? Vi slår ofta vad oh han säger alltid att han kan springa x antal varv runt Finnhyttan. Dock har han inte sprungit ett varv hittills så nu är ju frågan, när ska du springa Victor?

//Jonas


Måndag igen..

Godmiddag!

Ny dag, nya tag som Johan brukar skriva. Men det är måndag idag och jag känner inte för att ta nya tag.
Måndag och tisdag måste väl helt klart vara dem sämsta dagarna i veckan, visst?

Nu ska jag berätta en sak:
För ett tag sen så slog jag och Jonas vad. Jag minns inte riktigt om vad vadet handlade om men jag tror det var att vem som skulle vinna en fifa-match på tv-spel. Att det var jag som vann har säkert alla redan tagit förgiviet och det stämmer bra. Jag vann. Som straff skulle Jonas sitta helt naken på en hylla och dingla med benen i luften fram och tillbaka. 
Han gjorde det självklart, dock samtidigt som han ringde och beställde pizza.  
Det såg förjävla roligt ut, men pizzan smakade inte speciellt bra kan jag lova. En naken kar som sitter på en hylla och dinglar med benen får iallafall mig att tappa matlusten.

Och påtal om vad. Snart har nya låten "Vadet" legat ute i ungefär 24 timmar och jag hoppas alla har lyssnat på den iallafall minst 10 gånger. Om inte så finns låten precis här ovanför.

Vi hörs säkert snart igen!

/ Victor.                 
                             


Vadet

is fucking out faktiskt. Känns skönt att fått ut låten nu iallafall. Skulle behöva mastra skiten bara för volymen på den är lite låg men det fixar jag i veckan!

Sitter och planerar nästa veckas båtresa med Kaj på systembolaget.se. Tror den resan kommer att bli grym faktiskt, Ser verkligen fram emot den. Känns skönt att det är fint väder den här veckan och att det snackas om att det ska bli ännu finare veckan därpå, Alltså veckan då jag bor på sjön=).

Ska köra vanliga pass den här veckan iallafall. börjar 10 imorgon och jobbar till 18. Förhoppningsvis så kommer jag slippa städa hela veckan men jag kommer förmodligen ha sån otur att jag kommer att få städa hela veckan istället. Nu blir det nog snart sängen iallafall!

Simma fort!
//KLOT


Söndagkväll.

Inte hänt speciellt mycket idag.
Jonas kom förbi på en kyckling-pommes såhär på kvällskvisten.
Nya tag imorn, då kommer det hända grejer.

/ Victor.
 

Följ min blogg med bloglovin

Dyngsmäll - Vadet mm.

02/08-2009, Dyngsmäll släpper sin tredje låt - Vadet!
Här är Vadet, plus lite till.

Sköt om er!


                                        Dyngsmäll - Vadet




                                                    Dyngsmäll - Svetlana





                                     Dyngsmäll - Min Underbara





/Dyngsmäll.

Vadet.

Nu, nu är det inte långt kvar...

Snacket.

Blev det inte så mycket utav..
Utan mest pilsner, det var ju drygt. Inte.

Sitter just nu och väntar på absolut ingenting förutom att KJ ska ringa och säga att låten är inspelade och klar.
Så kan tyvärr bli ett releaseparty redan ikväll, eller imorn. Det var ju drygt. Not.

Carslberg, Corona och Rolandz är läget just nu såhär en lördagkväll i augusti.
Men förövrigt så är man inte så jävla mycket ungkarl.
Så, finns det någon som vill gifta sig fattig, med en man utan attraktion, utan en som helst förhoppning om livet så har du chansen nu. Hör av dig till Jonas eller Victor (skulle tro att även KJ är med på denna annons)
Jonas: 073-0784132
Victor: 070-8476967
(KJ: 073-8967126)

Vi/jag har darttavla på väggen, takfläkt i taket och fulla badrumsgolvet i Slitz. Även folköl så in i helvete i kylskåpet. Ps. Håller på Malmö Redhawks. Ds. Puss Dyngsmäll!

Nu får vi fan hoppas KlotJohan snart är klar.

Sköt om er / J & V.

Godkväll!

Idag är det Lördag och Per har namnsdag idag. Är inte det helt PERfekt?

/ Puss Dyngsmäll


Lördag, Och jag brukar älska det!

Tyvärr så kan jag nog inte säga att jag älskar denna Lördag som Victor verkar göra. Jag har jobbat och ska jobba imorgon och resten av nästa vecka också men iofs så är den här Lördagen helt okej. För Victors tidigare fakta om att lägga sång på "Vadet" stämmer faktiskt. Tar det lite lugnt nu för tillfället men ska snart gå upp och skrika i micken och få det där överstökat=).

Dagen har varit helt okej faktiskt. Det tråkiga var väl att städa men det lyckades jag avklara på knappt en timme så det är nog nytt rekord för mig. Såg en sjukt snygg Fransyska igår som kom tillbaka idag. Tyvärr så var hennes pojkvän med men det är väldigt trevligt att prata engelska med folk ifrån Frankrike för dom är oftast sämre på engelska även fast man själv är ganska usel. Sjukt snygg och charmig var hon iaf. Synd att jag inte är så charmig, Jag klarar inte ens av att charma bond katten här hemma på gården. Ganska kass med andra ord!

Nej men nu drar jag mig uppåt och börjar med sången så att man kommer någon vart med sitt liv!

Peace ut
//KJ

Lördag, och jag älskar det.

Kaos är väl till att ta i.. Men allt går ju inte som man tänkt sig jämt. Fulla handbollstränare, svinfulla Creutz:are osv.
 Är väl en jävla tur att Big-D finns, och för er som inte vet så är det Daniel Hammarbäck. Helvete vilken karl! Jag tänker inte, eller ja, orkar inte skriva om varför. Tänkte bara hylla honom här och nu!
Kanske ska göra ett nytt försök att styra nå idag, isåfall är Danne den första jag ringer.

För er som vill veta hur jag mår idag, gå in på youtube. Sök på "Dyngsmäll - Min Underbara" lyssna på vart enda ord i denna låt, och så, så mår jag idag.

Idag tror jag KJ skulle lägga sång på låten, så den är på gång nu. På riktigt.
Den är grym, så ska bli kul att släppa skiten nångång.

Klockan 19 slutar Jonas, då är det raka spåret hit för honom kan jag lova.
Vi ska prata om livet, Dyngsmäll och framtiden. 

Nu ska jag ringa denna kille som inte är så nykter på bilden.
/Victor.





RSS 2.0