`

                                     

Så sant som det är skrivet.






Dyngsmäll - lite coolare än alla andra.






Kul att se!

Nu jäklar är det vi på G som det så coolt heter. Kan ju faktistk "skylla" på att vi haft mycket att göra nu. Mycket som skall göras på helgerna egentligen. Men sen är det ju faktiskt så att vi är ett BAND. Vi briljerar som ett band ska göra genom att Victor sitter hemma själv och skriver låtarna så fixar johan melodi. Men nu är det ju faktistk så att Victor, vad skriver jag ?, Den Onde har börjat göra saker så då stannar hela bandet upp i utvecklingen. Så är det någon ni ska skylla på så är det nog Den Fule. Han kan ju ingenting.


Men som sagt, som Den Gode så fint skrev, ny låt är påbörjad och förhoppningsvis hittar vi på lite mer imorn, med eller utan öl!

// Den Fule

Ful och full..

Sitter och dricker bärs. Loggade nyss in på blogg.se men loggade dock in på fel. Min gamla blogg, utan att märka det. Så här kommer det fula/fulla inlägget. (Kopierat)

Här har man inte varit på ett tag. Men det är nog för att mitt liv ser ganska mycket ut som för 3 månader sen. Inget nytt att berätta alls faktiskt. Det skulle väl vara att jag faktiskt dricker Spendrups just nu, och det har jag inte gjort på flera år. Jag har jobbat lite på att bli snygg men där har vi tyvärr bara ett negativt resultat. Därimot har jag jobbat på att bli full idag och det går åtminstånä åt rätt håll.

Jag och Jonas började skriva på en låt igår. Kommer inte riktigt ihåg melodin men ska väl försöka fortsätta på den snart så att vi får upp en ny hit efter dessa lugna månader.

Allt jag hade och säga. Syns om några månader igen!
Hujekuja!

//KJ


Oturen förföljer....

Först vill jag bara göra ett meddelande på att Den Onde har tagit ledningen i KRONKAMPEN. Hmm, bara för det kommer jag inte på vilket år myntet var ifrån men typ 1950 kanske. Så allting tyder ju på att han har fuskat så nu är det ju bara att köra på det spåret då!

Nu har jag gått och blivit sjuk. Får tacka för dom jävlarna som smittat ner mig! Tack. För absolut ingenting. Så man fördriver ju dagarna just nu genom att spela Fifa10. Blir ju en del om man säger så. Lite senare i denna blogg så ska jag berätta om den dagen då jag och Den Onde spelade så mycket Fifa att han nästan började gråta. Igen.
Annars kan jag tråkigt nog meddela att det just nu är Jansson, fulast i Sverige, som leker hem alla matcher. Men är man Real Madrid och kör med fem ( 5 !!! ) backar så vette fan vad som står rätt till i huvudet. VInner gör han iallafall men kommer bli ändring på det snart.

Annars händer det inte så mycket på Dyngsmällsfronten. Eller ja, vi fick ju ta del av en väldigt vacker dikt i det förra inlägget så är ju dumt att säga att vi står helt stilla! Får ta och ringa Klot och se hur det går för honom. Om han överlever utan oss. Troligtvis har han det bra mycket bättre men man kan ju ändå höra.

Men just detta som är svårt med detta är ju just ämnena (detta har ju tagits upp förut) men är det någon av våra ALLA läsare som har något bra förslag?


Nej nu ska jag sätta mig i soffan och sitta stilla.
// Den Sjuk(t) Fule


Times Like These..

Jag minns den ljuva tiden, jag minns den som igår
när bloggen den var aktiv, jag hoppas ni förstår.
Vi hade fans överallt, vi var coolast i stan
alla ville vara som oss, speciellt wannabe Qvarn.
Men låtarna lever vidare, man glömmer inte ett gäng legender
vi har en förhoppning, att snart så kanske vinden vänder.
"Det var bättre förr", Den Fule har du tappat tron?
Vi har framtiden framför oss, bara Den Gode kommit ur sin depression.

/ En Sjuk Ond Jävel.

 







 


Det var bättre förr.

Förr var denna blogg så in i helvete jävla inne på Stureplan. Nu är den knappt inne i svängarna här på byn.
Var riktigt kul när vi var på gång som fan. Bli ett stort band som alla ville vara, alla ville lyssna på, ett band som alla ville leva som. Vi var ett band som hade en sån där gemenskap som alla andra bara drömmer om att hitta någongång i livet. Vi var ett sånt där band som kunde ha kul när alla andra hade tråkigt.
Ja, jag är ironisk.

Marken var ganska bra i mina ögon. Dock lite för lite öl och för mycket städning.


Annars rullar det väl på som vanligt för oss allihopa. Förutom att Den Gode har en depression, Den Onde är sjuk och Den Fule har fan blivit fulare. Annars går det bra!
Har dock börjat snacka om en ny låt. Tror det kan bli ganska bra faktiskt. Sen har Dansband blivit en ny del i våra stora hjärtan. Kanske kan bli något med det också. Förhoppningsvis.


Nej nu ska jag inte störa er mer. Ni kommer få sånna här tråkiga blogginlägg ett tag eftersom dom andra vägrar skriva. Så ni vet, eller nåt.
//Jonas "Den Fule" Eliasson


RSS 2.0