Skandaler!!

Sånt läser man ju 24/7 i aftonbladet. Idag var det sportbladet som slog på "DOPING-SKANDALER" typ. Men alltså, känns ju inte direkt som att det är första gången som dopar sig i friidrott. Men man kan ju ändå förstå dem. TÄnk dig själv, på toppen av din karriär just nu. Du är så jävla bra helt enkelt. Du springer 200m för herrar. Du kan närma dig världsrekordet känner du. Du springer så jävla fort så det är helt sjukt, vem kommer då och joggar förbi dig om inte Usain Bolt. Kan ju inte kännas alltför skönt. Har du slösat bort hur mycket av ditt liv som helt på seriös träning och allt det där och sen är det inte en jävel som kommer ihåg dig. Även om doping är fel väg att gå kan det ju inte kännas skönt.


Jobb hela långa helgen. Känns bra. Sagt att jag ska vara nykter i tre veckor. Började i söndags. Känns som man kan klara det ganska bra alltså. Kan sträcka mig så långt att jag inte får dricka någon alkohol alls under denna tid. Kommer göra detta utan problem.

Vi får alla hoppas Klot får bli frisk snart! Trist och må dåligt. Ja just ja, Klot, du tittade väl på Victor förut? Inte konstigt karln mår dåligt.

Nej nu blir det How I Met Your Mother och frukost.
// Ica Jonas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0