Bygga tält. Check

Klara uppe vid stugan och inköpet av öl har gått finfint. Nu är det bara resten kvar. Men förhoppningsvis ska det inte vara några större problem. Något ganska kul som hände där uppe var gräshopporna vi såg. Eller jag tyckte det iallafall. Vad jag kan minnas har jag aldrig sett en gräshoppa men efter denna dag så behöver jag nog aldrig se en gräshoppa igen. Det fullkomligt kryllade av dom.

Aftonbladet släppte denna vecka en bilaga som handlar om alla stora fotbollsligor i Europa. Läste en ganska rolig grej i den. Förstår helt och hållet deras tanke men det känns som det är lite felskrivet av dom. Denna artikel handlar iallfall om en kille som heter Jesús Navas, duktig ung högerytter, som spelar i Sevilla. Ni som inte är så insatta så är det iallafall i Spanien.  Fast vad det har med saken har att göra med detta har jag ingen aning om. Sak samma, han hade en psykologiskt problem med att han hade en enorm hemlängtan. Han kunde inte vara hemmifrån mer än i två dagar utan att han skulle må dåligt. Det var flera klubbar runt om i Europa som ville värva honom men sen när dom frågat honom har han bara sagt nej. Då hade dom lagt in tre andra spelare som hade haft psykologiska problem som hindrat deras karriär en aning. En av dessa var Sebastian Deisler, så här skrev de om honom,
"Sebastian Deisler , Bayern München. Spåddes att bli Tysklands näste superstar, men drabbades av en svår depression efter sitt klubbyte till Bayern München. Slutade som 27-åring, både på grund av depressionen samt 15 svåra knäskador."
Nu vill jag ju inte vara jätte petig men alltså, känns ju ändå som att hans femton ( 15!! ) svåra ( ! ) knäskador kan ha gjort att han inte mår sådär jävla bra alltså. Kan ju faktiskt förstå honom att han slutade. Eller inte kunde spela.

Nej nu ska jag ta och fixa det sista här och sen ringa en norsk.
//Jonas


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0