Suck.

Ska väl försöka få iväg några vettiga rader nu. Kommer självklart inte vara några som helst problem.

Vart ska vi börja?

I helgen var vi på innebandycup. Var väl ganska kul men vi sov kvar 7 stycken och såklart skulle det gå åt helvete. Var ganska många lag där, både herrar och damer, så vi trodde ju givitvis att det skulle bli skoj under nattens gång. Om vi hade tvärfel? Lite grann faktistk. Statoil och ett brandlarm blev nattens räddning. Tror hela byn vaknade faktiskt. Hörde också att dom hade en man(?) som kallades för "kanin-mannen" där. Honom skulle man tydligen passa sig för. Att dom inte hört talas om Yga söder ut märks ju klart och tydligt.

Annars har det väl inte hänt så mycket. Stryk som vanligt i fotbollen. Spelats en del Fifa.

Just på Dyngsmällsfronten ser det väl mörkare ut än vanligt. Dock håller det just på i detta nu och skrivs en låt. Kan bli en intressant fortsättning. Victor i sitt bästa stim är ju något i hästväg alltså.

Har även hört rykten om att "The Hunter" är påväg att ta position här i närheten snart. Kan bli ett par intressanta dagar. Troligtvis kommer man lära sig en hel del om livet och glömma bort en hel del. Eller tvätom. Eller nåt.

Tittade precis upp och såg att jag skrivit "Vart ska vi börja?". Det har ju inte ens hänt något. Att en rubrik kan vara så missvisande kan man ju förstå men då gäller det ju oftast kvällstidningarna.

Ja just ja, Malta - Sverige, 0-1. Kunde man fan inte förutse alltså. Någon som börjar tro på ett VM nästa år? Känns ju som att dom där tokiga danskarna har ett ganska stort försprång. Vet inte hur man känner sig inför den matchen. Senast dom spelade gjorde ju faktiskt Elmander 2 mål men det var ju på den tiden han kunde träffa bollen, typ. Känns ju inte som han kommer få spela mer i klubblaget heller. Kanske är dags för Martin Dahlin och putsa skorna?


Nej men vi får väl återigen försöka göra ett ryck och tvinga Klot till att lyfta oss andra fula jävlar till högre höjder.

Det var allt för denna gång och säkerligen ett bra tag framåt. Förhoppningsvis har jag fel!

//Jonas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0